Neler Yeni

Uyuşukluk ve tembelliğin çözümü nedir?(Ferrarisini Satan Bilge)

MdlTTesla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Muhammed Altın
Hergün bilgisayar başında oturuyorsun öncelikle bu senin kaslarını olumsuz etkiliyor kaslar dinlenme modunda olduğu için yerinden kalkasın gelmiyor.Öncelikle dışarıya çıkıp spor yapman lazım ama yürüyüş haricinde çünkü yürüyüş spor değildir.Bisiklet binebilirsin ,parkur yapabilirsin ,en basitinden futbol oynayabilirsin ; ama fark ediceksin ki eskisi kadar performanslı değilsin peki bunun için ne yapacaksın?
:3-4 yaşında nasıl koşmayı öğrendin değil mi? O zamanlar teknolojik alet çok fazla yoktu ve aşağıya inip arkadaşlarla mahallede futbol oynuyordun ve o zamanki enerjini şimdi de yakalamak istiyorsun. Bunun için formuna geri dönmen lazım:
1-Her gün spor yapmalısın.
2-Beslenmeni ne fazla yap ne az dengeli ve tutarlı ye herşeyden.
3-Bunları yapmana rağmen her zaman bir yorgunluk varsa kanın eksik bunun için
her sabah 1 yemek kaşığı pekmez içmeni öneririm.(İsteğe bağlı daha çok da içebilirsin bu enerjini fazlasıyla arttıran bir kan yapıcıdır)
4-Bilgisayara ara ver ; yani en sevdiğin oyunu bir süreliğine olsa da kaldır bu dediklerimi yaparken zaten forma dönünce tekrar indirir oynarsın.(Zaten bu karantina döneminde seni en çok bilgisayar etkilemiş olmalı)
5-Dengeli beslendikten ,Sporunu yaptıktan , her sabah pekmez içtikten ve bilgisayara ara verdikten sonra formuna çok kolay bir şekilde dönebilirsin.
6-Hangi sporu yapacağına karar mı veremedin? Öncelikle o yapacağın spor kendini motive eden bir şey olsun ki hemen bırakma yani youtubeden videolarını izleyince canın çeksin bu dönemde motive çok önemli ;Motive olmayacağın bir spora başlarsan 2 günde bırakırsın ve şuanki haline geri dönersin.
Teşekkürler ama bilgisayarı bilgi için kullanıyorum 1 tane bile oyun yok.
Bilgisayardan videolar izliyorum ve izlemem gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O daha çok arkadaşın NASIL olduğuna bağlı.
Biraz.
Yalnız kurt takılmak legendarydir.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Teşekkürler ama bilgisayarı bilgi için kullanıyorum 1 tane bile oyun yok.
Bilgisayardan videolar izliyorum ve izlemem gerek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biraz.
Yalnız kurt takılmak legendarydir.
Tabi o sadece tavsiyelerden biri .
Benim demeye çalıştığı mantıken birileriyle takılıp yalnız kalmayınca bu tarz şeyleri daha az düşünüyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Gecelerin Prensi Frmtr forumlarında prens yakup
bilgisayar başından kalk. dışarda gez ve temiz bir oksijen al. sonra kendine bir uğraş bul.. :)

Top Bottom