Uzak Masaüstü Bağlantısı Ayarı?

Reaksiyon skoru
101
Arkadaşlar uzak masaistü bağlantısı ayarlarına girdiğimde alt kısımda olması gereken kısım bende gözükmüyor. Bana yardım edebilirmisiniz?
Ekran Alıntısı.PNG

team viewer kullanabilirsin

Benim sorunum o tikin açık olması değil o pencere normalde şöyle olması gerekirken bende neden eksik?
Ekran Alıntısıss.PNG

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzak masaüstü bağlantısını kapatmanı öneriyorum. Güvenlik riski oluşturuyor.
Açık kalmaması gerektiğini bende biliyorum ilginiz dikkatiniz için teşekkürler fakat arkadaşımın bilgisayarına bağlanmam gerek o yzüden açmam gerekiyor.

Benim sorunum o tikin açık olması değil o pencere normalde şöyle olması gerekirken bende neden eksik?
Alıntıyı görüntüle

Açık kalmaması gerektiğini bende biliyorum ilginiz dikkatiniz için teşekkürler fakat arkadaşımın bilgisayarına bağlanmam gerek o yzüden açmam gerekiyor.
Gelişmiş yazan yere bas.

Alıntıyı görüntüle

Attığın resim büyük ihtimalle daha eski bir Windows sürümünde çekilmiş.

Gelişmiş yazan yere bas.

Attığın resim büyük ihtimalle daha eski bir Windows sürümünde çekilmiş.
Kardeşim ilgin için tekrar teşekkür ederim. Sorunun sebebi Windows 10 Home kullanıcısı olmammış. Az önce Pro sürümüne yükselttim ve geldi. Umarım bu hatayla karşılan dostlarımız buradan çözebilirler sorunu.

Kardeşim ilgin için tekrar teşekkür ederim. Sorunun sebebi Windows 10 Home kullanıcısı olmammış. Az önce Pro sürümüne yükselttim ve geldi. Umarım bu hatayla karşılan dostlarımız buradan çözebilirler sorunu.
Önemli değil dostum.
Uzak masaüstü bağlantısını kapatabilirsin güvenlik riski oluşturuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,839
Üyeler
189,166
Son üye
federicoclemento
Geri