Uzaktan eğitimin 1-2 ayı kaldı söyliyim.uzaktan eğitim için 4000-4500 lira arasında aynı zamanda uzun ömürlü kullanabileceğim laptop tavsiyelerine açığım.
ee ne alaka konuyla?Uzaktan eğitimin 1-2 ayı kaldı söyliyim.
Dostum uzaktan eğitim için alıyorsan bekle fiyatlar düşebilir o yüzden yazdım. tabi düşünme geriliği olan bi' şahıs kızgın atmış.ee ne alaka konuyla?
bi diyosun uzaktan eğitim için alıyosan bekle bi de diyosun uzaktan eğitimin 1 2 ayı kaldı. önce sen biliyor musun ki ne dediğini adamın kızgınına laf ediyosun?Dostum uzaktan eğitim için alıyorsan bekle fiyatlar düşebilir o yüzden yazdım. tabi düşünme geriliği olan bi' şahıs kızgın atmış.
knk bilgisayar her zaman lazım olur birde seneyede uzaktana devam benceDostum uzaktan eğitim için alıyorsan bekle fiyatlar düşebilir o yüzden yazdım. tabi düşünme geriliği olan bi' şahıs kızgın atmış.
Sende de anlama geriliği var galiba? Diyorum ki uzaktan eğitimin 1-2 ayı kalmış onun için alıyorsan alma yaz tatilinde sistem fiyatları düşebilir 1-2 ay daha farklı bir sistemde idare et.bi diyosun uzaktan eğitim için alıyosan bekle bi de diyosun uzaktan eğitimin 1 2 ayı kaldı. önce sen biliyor musun ki ne dediğini adamın kızgınına laf ediyosun?
Sistem fiyatları düşse ne olacak? Konu sahibi laptop önerisi istemiş, gereksiz muhabbete girip konuyu kirletme!Sende de anlama geriliği var galiba? Diyorum ki uzaktan eğitimin 1-2 ayı kalmış onun için alıyorsan alma yaz tatilinde sistem fiyatları düşebilir 1-2 ay daha farklı bir sistemde idare et.
Uzaktan eğitim için istemiş sistemi bende dedim ki 1-2 ay sonra uzaktan eğitim bitecek yani sistem fiyatları düşmeye başlayabilir. Yaz tatili başladığında büyük ihtimalle uzaktan eğitim devam edicek o yüzden yaz tatilinde alabilir. Bunu demeye çalıştım.knk bilgisayar her zaman lazım olur birde seneyede uzaktana devam bence
Beynini kullanırsan ne olacağını anlayabilirsin. 3 tane açıklama yaptım anne babandan yardım alarak anlamaya çalışSistem fiyatları düşse ne olacak? Konu sahibi laptop önerisi istemiş, gereksiz muhabbete girip konuyu kirletme!
bence fiyatlar düşmez knkUzaktan eğitim için istemiş sistemi bende dedim ki 1-2 ay sonra uzaktan eğitim bitecek yani sistem fiyatları düşmeye başlayabilir. Yaz tatili başladığında büyük ihtimalle uzaktan eğitim devam edicek o yüzden yaz tatilinde alabilir. Bunu demeye çalıştım.
sakin ol biraz dostumBeynini kullanırsan ne olacağını anlayabilirsin. 3 tane açıklama yaptım anne babandan yardım alarak anlamaya çalış