Neler Yeni

Öneri Uzaktan Eğitim İçin Güzel Bir Laptop Tavsiyesi

lazrail61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer Faruk Gürsoy
Bütçe
4500
uzaktan eğitim için 4000-4500 lira arasında aynı zamanda uzun ömürlü kullanabileceğim laptop tavsiyelerine açığım.

lazrail61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ömer Faruk Gürsoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum uzaktan eğitim için alıyorsan bekle fiyatlar düşebilir o yüzden yazdım. tabi düşünme geriliği olan bi' şahıs kızgın atmış.
bi diyosun uzaktan eğitim için alıyosan bekle bi de diyosun uzaktan eğitimin 1 2 ayı kaldı. önce sen biliyor musun ki ne dediğini adamın kızgınına laf ediyosun?

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid

Tre-x

80+ Silver
Dostum uzaktan eğitim için alıyorsan bekle fiyatlar düşebilir o yüzden yazdım. tabi düşünme geriliği olan bi' şahıs kızgın atmış.
knk bilgisayar her zaman lazım olur birde seneyede uzaktana devam bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf Yiğit Yıldız
ama dostum aslında bilgisayar almak yerine bir tablete alabilirsin çünkü tabletler bilgisayara göre daha ucuz ve daha iyi olabilir hem ekran büyüklüğü açısından hemde paran kalır kullaklık kılıf gibi şeylerde alırsın

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
bi diyosun uzaktan eğitim için alıyosan bekle bi de diyosun uzaktan eğitimin 1 2 ayı kaldı. önce sen biliyor musun ki ne dediğini adamın kızgınına laf ediyosun?
Sende de anlama geriliği var galiba? Diyorum ki uzaktan eğitimin 1-2 ayı kalmış onun için alıyorsan alma yaz tatilinde sistem fiyatları düşebilir 1-2 ay daha farklı bir sistemde idare et.

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sende de anlama geriliği var galiba? Diyorum ki uzaktan eğitimin 1-2 ayı kalmış onun için alıyorsan alma yaz tatilinde sistem fiyatları düşebilir 1-2 ay daha farklı bir sistemde idare et.
Sistem fiyatları düşse ne olacak? Konu sahibi laptop önerisi istemiş, gereksiz muhabbete girip konuyu kirletme!

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
knk bilgisayar her zaman lazım olur birde seneyede uzaktana devam bence
Uzaktan eğitim için istemiş sistemi bende dedim ki 1-2 ay sonra uzaktan eğitim bitecek yani sistem fiyatları düşmeye başlayabilir. Yaz tatili başladığında büyük ihtimalle uzaktan eğitim devam edicek o yüzden yaz tatilinde alabilir. Bunu demeye çalıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sistem fiyatları düşse ne olacak? Konu sahibi laptop önerisi istemiş, gereksiz muhabbete girip konuyu kirletme!
Beynini kullanırsan ne olacağını anlayabilirsin. 3 tane açıklama yaptım anne babandan yardım alarak anlamaya çalış 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin gibi 20-30 mesajlılara yardım edende kabahat. Daha forumun ne demek olduğunu bilmiyorlar.

Tre-x

80+ Silver
Uzaktan eğitim için istemiş sistemi bende dedim ki 1-2 ay sonra uzaktan eğitim bitecek yani sistem fiyatları düşmeye başlayabilir. Yaz tatili başladığında büyük ihtimalle uzaktan eğitim devam edicek o yüzden yaz tatilinde alabilir. Bunu demeye çalıştım.
bence fiyatlar düşmez knk
Beynini kullanırsan ne olacağını anlayabilirsin. 3 tane açıklama yaptım anne babandan yardım alarak anlamaya çalış 👍
sakin ol biraz dostum

Top Bottom