Hulk gerçek olabilir mi ???Arkadaşlar henüz yeni bir açıklama yapılmadı. Yani takvim hala 21 Eylül'de okullar kademeli olarak açılacakmış. Ziya Selçuk yanlış hatırlamıyor isem uzaktan eğitim 18 Eylül'e kadar devam edecek dedi. Size sorarak emin olmak istedim.
Hiç bilmiyorum hocam. 21 Eylül'de bir şey başlayacak ama ne.Liselere 21 Eylül'de açılacak mı?
21 eylülde sadece 1. sınıflara 12. sınıflara ve 8. sınıflara açılıyor biz liselilere 12 ekim deniyordu açılmaz bu dönemHiç bilmiyorum hocam. 21 Eylül'de bir şey başlayacak ama ne.
Ben lise sonum hocam. 21 Eylül sabahı topuk yapacak mıyım?21 eylülde sadece 1. sınıflara 12. sınıflara ve 8. sınıflara açılıyor biz liselilere 12 ekim deniyordu açılmaz bu dönem
bilmiyorum ama yks lgs varya 12 ve 8 lerde benim kardeşim 1.sınıfa geçti haftanın 1 günü gidecek gruplar haline ayrılmış@İşteBenimNickim! Hocam sizin uzaktan eğitim hakkında bir bilginiz var mı? Yemin ediyorum her şey birbirine karıştı ya. Yok uzatıyorlar yok uzaktan eğitim. Açmayacak iseniz söyleyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben lise sonum hocam. 21 Eylül sabahı topuk yapacak mıyım?