Neler Yeni

Uzaktan Eğitime Nasıl Gireceğim?

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Arkadaşlar ben 7.sınıfa geçtim ben bu uzaktan eğitime hangi siteden veya programdan gireceğim?

TyLoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
871
İsim
faruk efe
Arkadaşlar ben 7.sınıfa geçtim ben bu uzaktan eğitime hangi siteden veya programdan gireceğim?
eba tv yi trtizle.com dan izleyeceksin bak saatlerine ebanın sitesinde var onun dışında öğretmenin başlattığı canlı dersleri ebaya giriş yapıp eba canlı ders uygulamasını indirip kurup ders saatinde katılman gerek en kötü sınıf hocana measaj at o yardımcı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Kanka şimdi ebaya öğrenci ile giriş yap orada canlı dersler var oraya tıkla dersin varsa saatinde gir birde uygulama filan kur ondan sonra mikrofon ve kamera gerekli bu arada onu söyliyim hocalar ilahi istiyor ya da eba tv de saatleri var trt den izlersin

ghrian

80+ Bronze
Nasıl yani hem eba canlı derse hem videoları mı izleyeceğiz???
Bu uzaktan eğitim ders programı:
29augcizelge_yeni.png

Bu da EbaTv de yayınlanan ders videolarının programı:
Mesaj otomatik birleştirildi:

TV üzerinden değilde bilgisayar olsa olmuyor mu?
Bilgisayardan trtizle.com dan izleyebiliyorsunuz
* Bu arada trtizle.com dan geçmiş dersleri de izleyebilirsiniz

The Last Dragonborn

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
TV üzerinden değilde bilgisayar olsa olmuyor mu?
3 tane tv kanalı var.Frekans ayarlıyorsun ve kanallar açılınca saat kaçta dersin varsa tv den izliyorsun.TV'de ki canlı ders değil,normal ders videosu.İnternetten tonguç akademi izliyormuşsun gibi düşün.Bilgisayardan canlı derse girebilirsin belki bilmiyorum ben hep telefondan girmiştim.3 kanal derkende ilkokul ortaokul ve lise kanalları.

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Top Bottom