Canlı derse EBA üzerinden, Her gün atılan videolara EbaTv veya Trt.com üzerinden.Arkadaşlar ben 7.sınıfa geçtim ben bu uzaktan eğitime hangi siteden veya programdan gireceğim?
Tabii ki.TV üzerinden normal eğitim,eba üzerinden çalışmalar ve canlı dersler oluyor.Nasıl yani hem eba canlı derse hem videoları mı izleyeceğiz???
Eba’da canlı ders başlamadan önce çıkıyor zaten bir ekran. Örneğin başlamasına 5dk var. Altta dersi üstte’de geri sayım var. Vakit geldiğinde canlı derse katıl diyorsun.Nasıl yani hem eba canlı derse hem videoları mı izleyeceğiz???
eba tv yi trtizle.com dan izleyeceksin bak saatlerine ebanın sitesinde var onun dışında öğretmenin başlattığı canlı dersleri ebaya giriş yapıp eba canlı ders uygulamasını indirip kurup ders saatinde katılman gerek en kötü sınıf hocana measaj at o yardımcı olurArkadaşlar ben 7.sınıfa geçtim ben bu uzaktan eğitime hangi siteden veya programdan gireceğim?
sınıfta kalma varmı peki dostum 10 sınıfımdaTabii ki.TV üzerinden normal eğitim,eba üzerinden çalışmalar ve canlı dersler oluyor.
Bilmiyorum ki uzaktan eğitime girmeyince devamsızlık oluyor musınıfta kalma varmı peki dostum 10 sınıfımda
Kanka şimdi ebaya öğrenci ile giriş yap orada canlı dersler var oraya tıkla dersin varsa saatinde gir birde uygulama filan kur ondan sonra mikrofon ve kamera gerekli bu arada onu söyliyim hocalar ilahi istiyor ya da eba tv de saatleri var trt den izlersinArkadaşlar ben 7.sınıfa geçtim ben bu uzaktan eğitime hangi siteden veya programdan gireceğim?
Bu uzaktan eğitim ders programı:Nasıl yani hem eba canlı derse hem videoları mı izleyeceğiz???
Bilgisayardan trtizle.com dan izleyebiliyorsunuzTV üzerinden değilde bilgisayar olsa olmuyor mu?
3 tane tv kanalı var.Frekans ayarlıyorsun ve kanallar açılınca saat kaçta dersin varsa tv den izliyorsun.TV'de ki canlı ders değil,normal ders videosu.İnternetten tonguç akademi izliyormuşsun gibi düşün.Bilgisayardan canlı derse girebilirsin belki bilmiyorum ben hep telefondan girmiştim.3 kanal derkende ilkokul ortaokul ve lise kanalları.TV üzerinden değilde bilgisayar olsa olmuyor mu?
Hocam çok teşekkür ederim yardımın için kral adamsın @Rambo Bıçağı sendeBu uzaktan eğitim ders programı:
Alıntıyı görüntüle
Bu da EbaTv de yayınlanan ders videolarının programı:
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilgisayardan trtizle.com dan izleyebiliyorsunuz