Uzaktan Oynama ve PC uzaktan erişim

ehven1ser

80+
Reaksiyon skoru
8
Merhaba,
Bilindiği üzere Steam Link üzerinden oyunları uzaktan oynayabiliyoruz. Ancak bu konuda iki adet kritik sorum olacak. Konuyu doğru yere açtığından emin değilim kusura bakmayın.

İlk sorum evden uzakta girmek istenildiğinde Steam Link PC açık değilse kullanılamıyor. Bunun çözümü sadece PC'yi açık bırakmak mıdır?
Wi-Fi üzerinden ping atıp PC açılabilir diyorlar basit bir çözüm var mı bu konuda?

Tailscale, moonlight, sunlight diye uygulamalar buldum bunlar güvenilir mi uzaktan PC'ye erişim sağlayıp Steam harici oyunları oynamak ve diğer işler için öneri hangisini kullanmami önerirsiniz? Rehber video vs önerebilirsiniz.

Merhaba,
Bilindiği üzere Steam Link üzerinden oyunları uzaktan oynayabiliyoruz. Ancak bu konuda iki adet kritik sorum olacak. Konuyu doğru yere açtığından emin değilim kusura bakmayın.

İlk sorum evden uzakta girmek istenildiğinde Steam Link PC açık değilse kullanılamıyor. Bunun çözümü sadece PC'yi açık bırakmak mıdır?
Wi-Fi üzerinden ping atıp PC açılabilir diyorlar basit bir çözüm var mı bu konuda?

Tailscale, moonlight, sunlight diye uygulamalar buldum bunlar güvenilir mi uzaktan PC'ye erişim sağlayıp Steam harici oyunları oynamak ve diğer işler için öneri hangisini kullanmami önerirsiniz? Rehber video vs önerebilirsiniz.
Reis bende bunu araştırıyorum çözüm bulursan yazarsan iyi olur ben de yazarım

beyler naptınız bende aynı sekilde uzaktan baglantı kurmak istiyorum, aynı soruların cozumunu arıyorum
Merhaba,

Reis bende bunu araştırıyorum çözüm bulursan yazarsan iyi olur ben de yazarım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

steam link ile baglandım, gecikme ve kalite beklemedigim kadar iyidi. ama epicte veya xboxtada oyunlar var oyuzden direkt steame degilde bilgisayara baglanmak istiyorum, moonlight+ sunshine yapıcaktım. gpt eger aynı wifiden yapmıyorsan guvenlik riski olabilir falan diyor. tam bilen birisi varmı acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada bilgisayarı uzaktan baslatma icin , biostan bi ayar yapıyorlar güç kesilip geri gelince otomatik pc yi acması için.sonra akıllı priz alıp kapatıp acıyorlar. baslatma uygulamalarınada steamı veya neyi istiyosanız ekleyip o sekilde yapıyorlar

up,,,

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,184
Üyeler
192,633
Son üye
indirimvarsabizvariz
Geri