Neler Yeni

Uzay Sistem Montajda Anakart

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Merhaba uzay sistem bir bilgisayar topladım haliyle anakartı takacağım veya koyabileceğim bir yer yok, statik poşetin üstüne koyup kutusunun üstüne koysam statik poşet sıcaklıkla erir mi?
Ya da direkt kutusunun üstüne koysam bir şey olur mu?

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Hamza Ziya Üstün
Kutusunun üstünde bir şey olmaz. Poşetin erime sıcaklığına bakmak lazım.

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
ben uzay montaj kullanırken anakartın arkasının tamamıyla temas ettirmeden kullandım. vida montaj delikllerinin olduğu yerlere ufak plastikler koyup yükseltmek anakartın arkasınada hava girmesini sağlar sonuçta anakart sadece ön kısımdan ısınmaz aynı zamanda arka kısmıda ısınır. tavsiyem bu.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben uzay montaj kullanırken anakartın arkasının tamamıyla temas ettirmeden kullandım. vida montaj delikllerinin olduğu yerlere ufak plastikler koyup yükseltmek anakartın arkasınada hava girmesini sağlar sonuçta anakart sadece ön kısımdan ısınmaz aynı zamanda arka kısmıda ısınır. tavsiyem bu.
Ufak plastiklerden kastın ne gibi bir şey koydun örnek verir misin?

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Ufak plastiklerden kastın ne gibi bir şey koydun örnek verir misin?
herhangi bir sert plastik parça. çok kolay erimeyen nasıl anlatayım elastik olmayan plastik parçalar. ben tükenmez kalemin dışındaki plastiği küçük küçük parça 2-3 santimlik parçalara bölüp tam vida yerlerine koyup yükseltmiştim senin elinde başka plastik parça varsa onlarıda koyabilirsin çok önemli değil.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Poşet eriyebilir belki ama kutu üstünde bir şey olmaz. Altına koyacağın parça iletken olmasın.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sorum daha var ben bilgisayarı nasıl başlatacağım bu halde?
herhangi bir sert plastik parça. çok kolay erimeyen nasıl anlatayım elastik olmayan plastik parçalar. ben tükenmez kalemin dışındaki plastiği küçük küçük parça 2-3 santimlik parçalara bölüp tam vida yerlerine koyup yükseltmiştim senin elinde başka plastik parça varsa onlarıda koyabilirsin çok önemli değil.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Hamza Ziya Üstün
Ön panel pinlerinden power switch bulup tornavida veya benzeri bir şeyle kısa devre yaptırırsan başlar

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
Bir sorum daha var ben bilgisayarı nasıl başlatacağım bu halde?
anakart modelin nedir? anakartın alt kısmında küçük harflerle pwr sw reset sw pwr led gibi şeyler yazar. pwr sw yazar bölümü tornavida anahtar iletken bir metalle birbirine temas ettirdiğinde çalışacaktır. düz kontak yani.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
anakart modelin nedir? anakartın alt kısmında küçük harflerle pwr sw reset sw pwr led gibi şeyler yazar. pwr sw yazar bölümü tornavida anahtar iletken bir metalle birbirine temas ettirdiğinde çalışacaktır. düz kontak yani.
TUF B550M-E

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,553
İsim
Yusuf
bunu.jpg

uomerlutfi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Lütfi Ülker
İlgilendiği Kategoriler
bilgisyaarlar - bilgisayar bileşenleri
Instagram
instagram.com/omerlutfiulker
Merhaba uzay sistem bir bilgisayar topladım haliyle anakartı takacağım veya koyabileceğim bir yer yok, statik poşetin üstüne koyup kutusunun üstüne koysam statik poşet sıcaklıkla erir mi?
Ya da direkt kutusunun üstüne koysam bir şey olur mu?
direk kutunun uzerıne koy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,728
Üyeler
161,743
Son üye
sorusorma
Top Bottom