Apple daha pahalı gibi görünsede uzun vadede daha ucuz ve istikrarlı
Açıkçası 2 senede bir telefona para vermek istemiyorsanız apple tek seçim. ( maalesef) piyasa bu.
Apple daha pahalı gibi görünsede uzun vadede daha ucuz ve istikrarlı
Açıkçası 2 senede bir telefona para vermek istemiyorsanız apple tek seçim. ( maalesef) piyasa bu.
Hocam şuan kullandığım telefon 32 gb j8 2018 de aldım ama ilk 2 senesinde gayet iyiydi geçen sene son güncellemisini aldı ve ondan itibaren şuan gerçekten kötü, dediğiniz gibi apple aslında uzun vadede gayet iyi, çok teşekkür ederim yardimınız için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki iphone 13'ü 128 mi 256 gb mi alayim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
128 gb 37k 256 44k aradaki fiyat farkı fazla denebilir 128 yeterli olur mu?
Selamlar bir kaç gün önce konu açmıştım ve açtığım konu üzerine samsung galaxy s23 almayı düşünüyorum. Fakat araştırmaya devam ettikçe kafam karışıyor o yüzden son kez sormak istiyorum
eN az 4-5 sene kullanım için hangi telefonu almalıyım
Samsung galaxy S23 vs İphone 13
yıllardır android kullanıyorum bu arada en son 2 yıl önce samsung galaxy a32 aldım 1 yılın sonunda kasmalar takılmalar başlamıştı formattan sonra bir süre düzeldi şuan yine başladı (hafızası yüzde 60 dolu) nasip olursa iphone xs e geçeceğim zaten xsin en az 1 güncellemesi kesin var elimdeki telefonunda max 2 yılı var aradaki 1 yıllık güncelleme farkı gözüme önemli gelmiyor 2 yılda bir android alıp kasa kasa kullanmaktansa 5 yıllık iphone alırım daha iyi 2-3 sene idare eder sonra da duruma göre 13-14e geçerim belki.
Selamlar bir kaç gün önce konu açmıştım ve açtığım konu üzerine samsung galaxy s23 almayı düşünüyorum. Fakat araştırmaya devam ettikçe kafam karışıyor o yüzden son kez sormak istiyorum
eN az 4-5 sene kullanım için hangi telefonu almalıyım
Samsung galaxy S23 vs İphone 13
hocam telefon işiyle uğraşıyorum 13 cidden harika çoğu arkadaşım aldırdım çok memnunlar tavsiye ederim gerek bataryası gerek kamerası hızı vs çok iyi durumda 13 ten yanayım
hocam telefon işiyle uğraşıyorum 13 cidden harika çoğu arkadaşım aldırdım çok memnunlar tavsiye ederim gerek bataryası gerek kamerası hızı vs çok iyi durumda 13 ten yanayım