Neler Yeni

Çözüldü✓ Uzun ömürlü güçlü laptop tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
cashax
Merhabalar. Benim bir arkadaşım kendine güzel bir oyuncu laptop almak istiyor. Biliyoruz ki laptop piyasası yüksek ve desktop gibi tam performans alamıyoruz. Arkadaşım, blenderda 3d modeller tasarlıyor araba, tır vs. ve birkaç başka güçlü pc gerektiren programları da kullanmayı düşünüyor. Maalesef agam pc donanım hakkında biraz cahil :) Ben de bildiğim kadarıyla birkaç pc ye baktım ve pek memnun olmadık arayış içerisindeyiz. Her tür şeyi yapacağı için intel i7 li ve rtx4060-4070 ekran kartlı, ssd 1 tb en az, ram 16 gb olan yüksek donanımlı bir şey bakıyoruz. Böyle donanımı yüksek ve kaliteli uzun ömürlü laptop hangi siteden alınır önerilerinizi bekliyorum. Soğutması ve de pil tüketim süresi de önemli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
cashax
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
18 inch
Vatan karta özel şu an 68k
Başka yerlerde 80k
Hmmm... kendim zaten asus tuf Laptop kullanıyorum çok ısınıyor pc. Asus rogu bilmiyorum sence ısınır mı ürün? İndirimi baya iyi , işlemcisi ayrı Bi güzel i9 laptop uçar uçar resmen 😂

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,551
İsim
ismail
Hmmm... kendim zaten asus tuf Laptop kullanıyorum çok ısınıyor pc. Asus rogu bilmiyorum sence ısınır mı ürün? İndirimi baya iyi , işlemcisi ayrı Bi güzel i9 laptop uçar uçar resmen 😂
Bu güçte bir laptopun ısınma probleminin olmama şansı yok maalesef.Düşük segment laptoplarda da istediğiniz verimi alamayacaksınız.Sıcaklıktan yana sorununuz varsa en kötü altına pek de işe yaramayan soğutuculardan alabilirsiniz...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,578
Üyeler
159,797
Son üye
berke3636
Top Bottom