_Zaur_
80+ Silver
Dahası
System Shock
Gizlilik seviyorsan Dishonored serisine bayılırsın.Merhaba günde sadece 1-2 el Valorant oynayıp çıkıyorum ve çok sıkıcı herhangibi bir oyun önerisi olan varmı?
Bitirdiğim oyunlar
-God of War
-God of War Ragnarök
-Uncharted 4
-Battlefield 1 ve 5
-Dying Light 1 ve 2
-Stardew Valley
-Sons Of The Forest
-Metro serisi
Çocukken oynamıştım The Walking dead.Birde birde şiddetle önerdiğim hatta bütün arkadaşlarıma silah zoru ile oynattığım, The walking dead telltale games definite series.. üstüne daha iyi bir hikayeye sahip bir oyun daha hayatım boyunca oynamayı bırak rastlamadım bile. beni tek ağlatan oyun. yine olsun yine oynarım o derece bir oyun. sana şiddetle tavsiye ediyorum twd ve rdr2 oyna derim
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 gün mü
Mesaj otomatik birleştirildi:
rdr2 seni ilk zamanlar sıkabilir sonra açılıyor oyun, ha yine de bir twd etmez.
Bende 5 saat falan oynadım silmeyi düşündüm sıkıcı geldi ama sonradan baya eğlenceli olmaya başladı,hele pc kaldıriyorsa RT ultra ayarlarda grafikler baya çekiyor oyuna.witcher 3 tekrar denicem çok az denemiştim çok konuşmalı diye ama galiba herkesle öyle konuşmaya gerek yokmuş
company of heroes 2 yada total war warhammer 1-2-3 herhangi birini deneyebilirsinAge of History 3 oynadım bi 20 saat o kadar hoi4 falan çok karışık geldi bana
Hayatınızın bitmesine sebep olacak oyun kesinlikle, 24 saatlik nöbetten gelip bu oyunu oynuyoruz. Sağlıklı bir psikoloji bırakmadı.Rust
Hayatınızın çöp olmasını isterseniz 10/10 oyun
Hoi 4 karışık geldiyse muhtemelen strateji oyunlarını sevmezsin,benim hoi4 2300saat civarı var,strateji oyunlarını seviyorum,sen muhtemelen pek sevmiyorsun deneyip sıkılma boşuna.Age of History 3 oynadım bi 20 saat o kadar hoi4 falan çok karışık geldi bana