Neler Yeni

Uzun süre açmayınca Pc Açılmıyor

Fraiche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hasan Toygar Demircan
2022 nin sonralarında yeni bir sistem almıştım. Fazla açma fırsatım olmadı ama şu an bir sorunum var. Bilgisayarı 3 4 hafta sonra bi açayım dedim direk biosa attı ve save exit yaptıktan sonra hiç bişey olmadı. Bu yaklaşık 6 7 ay önce de başıma gelmişti sonra temiz format falan atıp sorunu çözmüştüm. Bu sefer format atmadan deneyim dedim bios pili çıkar tak yaptım ramleri çıkarıp taktım falan gene de düzelmedi. Son çare gene format attım açıldı. Hiç bişey yapmadan kapattım saat geç olunca. Bugün tekrar açayım dedim gene açılmıyor bilgisayar. Sorun ssd de olabilir mi ya da ne yapmam gerekir fikri olan var mı ? Teşekkürler

Ryzen 5 5500
Hikvision 2x8gb ram
Hikvision 512 m2 ssd
Rx6700 ekran kartı
Sistem özellikleri bu şekilde

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,241
İsim
Sinan Aba
2022 nin sonralarında yeni bir sistem almıştım. Fazla açma fırsatım olmadı ama şu an bir sorunum var. Bilgisayarı 3 4 hafta sonra bi açayım dedim direk biosa attı ve save exit yaptıktan sonra hiç bişey olmadı. Bu yaklaşık 6 7 ay önce de başıma gelmişti sonra temiz format falan atıp sorunu çözmüştüm. Bu sefer format atmadan deneyim dedim bios pili çıkar tak yaptım ramleri çıkarıp taktım falan gene de düzelmedi. Son çare gene format attım açıldı. Hiç bişey yapmadan kapattım saat geç olunca. Bugün tekrar açayım dedim gene açılmıyor bilgisayar. Sorun ssd de olabilir mi ya da ne yapmam gerekir fikri olan var mı ? Teşekkürler

Ryzen 5 5500
Hikvision 2x8gb ram
Hikvision 512 m2 ssd
Rx6700 ekran kartı
Sistem özellikleri bu şekilde
Belki boot sekmesinde ssd seçilmemiş olabilir

Fraiche

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Hasan Toygar Demircan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Belki boot sekmesinde ssd seçilmemiş olabilir
Yok seçili ancak bazen ssd de görülmüyor zaten. Sanki ssd de sorun var gibi ama bilemedim. En son tekrar w10 usb si yapıp biosu da bi güncelleyeceğim bakalım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,679
Üyeler
159,040
Son üye
walsh
Top Bottom