Genelde oluyor dediler 3 4 kişi ama bilemedimHayır hocam neden olsun
Valla ilk defa duydum sigara içiyorlarsa olabilir de durduk yere sararma neden yapsınGenelde oluyor dediler 3 4 kişi ama bilemedim
Siz ne kadar zamandır beyaz kasa kullanıyordunuzValla ilk defa duydum sigara içiyorlarsa olabilir de durduk yere sararma neden yapsın
1 sene vardır farklı farklı beyaz kasa kullandım ilk kez duydumSiz ne kadar zamandır beyaz kasa kullanıyordunuz
1 sene içerisinde farklı farklı kasa kullandıysan belki ondan görmemişsindir bilmiyorum uzun kullanımda belki olabilir1 sene vardır farklı farklı beyaz kasa kullandım ilk kez duydum
Dediğim gibi sigara içmiyorsan sararmaz niye sararsız onu anlamadım mouse olarakta beyaz kullanıyorum sararsa o sararır plastik sararmaya daha çok yönelik bir malzeme1 sene içerisinde farklı farklı kasa kullandıysan belki ondan görmemişsindir bilmiyorum uzun kullanımda belki olabilir
Anladım deepcool morpeus nasıldır veya lancool3plastik 2000li yılların başlarındaki kasalar sararıyordu, güncel plastik kasalarda sararır korozyona daha yatkın plastik herşeyle etkileşime daha hızlı giriyor, alaminyum kasalar alırsanız onların ömrü daha uzun
Hocam 420 mm soğutucu alacam ve kasa sanırım morpheus olacak gibi duruyor