Nicksiz
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Kabloların fotoğraflarını atabilirmisin?İkiside 3 girişli
Kabloların fotoğraflarını atabilirmisin?İkiside 3 girişli
tamamTamam crazyreigne yazdım sorun olmaz dedi
Usta takılı şuan pcdeyimKabloların fotoğraflarını atabilirmisin?
yav herşeyi neden şu adama soruyorsunuz salın şu adamıTamam crazyreigne yazdım sorun olmaz dedi
Usta ufak 10 saniyelik bir soru yani ne olacakyav herşeyi neden şu adama soruyorsunuz salın şu adamı
Brocum şimdi almışken tam almak istiorum o yüzden meslea 16 gb ram sdd si sağlam olmasına özellikle dikkat ediyorumtamam
Yok o anlamda değil adam da bıktı çünkü forumda akla hep @crazyreign geliyor yanlış anlamda değil fakat dünyadaki tüm bilgileri biliyormuş gibi davranılıyor onu anlamadımUsta ufak 10 saniyelik bir soru yani ne olacak
E ozaman benim derdime çare bulsun :dYok o anlamda değil adam da bıktı çünkü forumda akla hep @crazyreign geliyor yanlış anlamda değil fakat dünyadaki tüm bilgileri biliyormuş gibi davranılıyor onu anlamadım
Kıskanma Usta çalış senin de olur @crazyreign seni koruyorum usta değerimi bilYok o anlamda değil adam da bıktı çünkü forumda akla hep @crazyreign geliyor yanlış anlamda değil fakat dünyadaki tüm bilgileri biliyormuş gibi davranılıyor onu anlamadım
Hocam o sisteme 750w aşırı fazla, o siteme 550 veya 600w çok iyi olur, ve klavyeyi değiştir tuş silinmesi var.Arkadaşlar sizce nasıl olmuş ?
7K'ya atar mısın 2060S sistem?7kya 2060s sistem atabilirim fakat belirli parçalardan kısmanız lazım sisteme 750w yerine işlemciyi arttırabilirsiniz
kardo ben tayım sana7K'ya atar mısın 2060S sistem?
Yok arkadaş 2060 Super'li sistem topluyormuş 7K'ya onu merak ettim.kardo ben tayım sana