firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
Ben de o klavyeden var yaklaşık 10 aydır kullanıyorum bi sorunu olmadıBilmiyordum iy oldu öğrenmem
Ben de o klavyeden var yaklaşık 10 aydır kullanıyorum bi sorunu olmadıBilmiyordum iy oldu öğrenmem
monitörü aldım 7000e ulaşmasın yetersana daha ucuz ve kaliteli önereceğim
hepsi dahil max büçen nedir?
580 derken neyi kast ettin anlamadım580 alma , kasayı değiş , klavye olarak başka bir şeye bak .
red switchlere bayılıyorum. Ozaman sana sorularım var tuş slinmesi vs vs bana anlatsana kalvyeyiBen de o klavyeden var yaklaşık 10 aydır kullanıyorum bi sorunu olmadı
Verdiğin siteyi başkalarıda verdi ubgrade özelliği yok ssd si kötü
önerini bekliyorum bro7kya 2060s sistem atabilirim fakat belirli parçalardan kısmanız lazım sisteme 750w yerine işlemciyi arttırabilirsiniz
Tuş silinmesi olmadı bendered switchlere bayılıyorum. Ozaman sana sorularım var tuş slinmesi vs vs bana anlatsana kalvyeyi
attığında ram sadece 8 gb mı?Arkadaşlar sizce nasıl olmuş ?
O fiyata daha iyi klavye alırsın ve 580 derken ekran kartından bahsettim onun yerine 1650S al ayrıca kasanın hava akışı iyi değil ve ekstra fan takamıyorsun .monitörü aldım 7000e ulaşmasın yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:
580 derken neyi kast ettin anlamadım
kasayı değişip pro mesh alacaktım ama bütçe sıkıntı
klavyeyi neden önermedin
okadar fark varmı ya cidden ?Ben hep oldum olası kötü 60 Hz monitör kullandım. O yüzden biiyordum 144 Hz farkını kullanınca şok oldum. Şahinden inip Mercedese binmek gibiymiş meğersem. Oysaki altı üstü monitör nolacak ki diyordum.
bişi dicemokadar fark varmı ya cidden ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
arkadaşlar ben sistemi ubgrade ettim benim hatam yazmadım normalde sistem 3/4k