Uzun vadeli Ethereum alınır mı?

warg

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
120
Dostlar uzun vadeli ethereum alınır mı

Kimsenin bunu yatırım tavsiyesi olarak ön görmesi mümkün değil, global olarak ekonomik değişim ve gelişimlere bakıp; aynı zamanda da politik durumları da göz önünde bulundurmak gerekir.

Fakat şu var ki temel olarak yatırım tarafında ucuz kalmış ürünü almak bi' noktada mantıklıdır, çünkü daha ileriye gitme potansiyeli hep görülür.
En risksiz şekilde ise sepet mantığı ile farklı yatırım enstrümanlarından belli oranlarda alıp tutmak en doğrusudur.

Kimsenin bunu yatırım tavsiyesi olarak ön görmesi mümkün değil, global olarak ekonomik değişim ve gelişimlere bakıp; aynı zamanda da politik durumları da göz önünde bulundurmak gerekir.

Fakat şu var ki temel olarak yatırım tarafında ucuz kalmış ürünü almak bi' noktada mantıklıdır, çünkü daha ileriye gitme potansiyeli hep görülür.
En risksiz şekilde ise sepet mantığı ile farklı yatırım enstrümanlarından belli oranlarda alıp tutmak en doğrusudur.
Hocam altın alıyorum zaten fiziki olarak. Aylık 100-200 dolarlık da ETH almayı düşünüyorum. Uzun vadede pişman etmez diye düşünüyorum. Sence?

Hocam altın alıyorum zaten fiziki olarak. Aylık 100-200 dolarlık da ETH almayı düşünüyorum. Uzun vadede pişman etmez diye düşünüyorum. Sence?
Uzun vadede aşırı çöp ya da riskli coin dışında, ki zaten market verilerine göre belli sağlam olanlar pişman etmez bence de.
Sadece yüklü yerine, düşüşlerde ufak ufak toplamak lazım. Dünya ekonomisinin ve paranın ne tarafa gittiği şu anki konjonktürde çok dalgalı, en azından sepette her çeşit yumurta olması lazım ki hangisinin ihya edeceği belli olmaz.

Kumbara mantığıyla baktığımızda bence ETH biriktirmenin hiçbir sakıncası yok çünkü ETF onayları ile artık işe kurumsallar dahil oldu ve kendi fonlarına bunları dahil ediyorlar artık global pazarda bir payı var. BTC ye göre madencilikle ilgili belli başlı sorunlar da olmadığı için (minig sorunu) kurumsallar BTC'den çok ETH toplamaya başlayacak gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,279
Üyeler
183,088
Son üye
furkanellibes
Geri