Rus ağırklıklı Dinlerim. Beni Rusa çeken bir şey var iç güzellikleri herhalde (!)Hocam çoğu şarkıyı indirdim.
Uyku getirici bir şeyler istersen ve rahatlatıcı:Arkadaşlar iyi günler, yaklaşık 8-10 saatlik bir yol gideceğiz. Bu sırada uyku tutmaz, müzik dinlemek istiyorum. Ya aslında ne sevdiğimi bilmiyorum, kendi müziklerimi atayım. Siz onlara göre bir şey atarsınız. Müzikleri indireceğim, yani kaliteli şarkılar olursa iyi olur. Bu arada müziklere bakmayın, bazıları acayip saçma. Sadece türlerine bakarak söylerseniz sevinirim. Şu Türkçe şarkıları pek takmayın.
xd
Spirits.Arkadaşlar iyi günler, yaklaşık 8-10 saatlik bir yol gideceğiz. Bu sırada uyku tutmaz, müzik dinlemek istiyorum. Ya aslında ne sevdiğimi bilmiyorum, kendi müziklerimi atayım. Siz onlara göre bir şey atarsınız. Müzikleri indireceğim, yani kaliteli şarkılar olursa iyi olur. Bu arada müziklere bakmayın, bazıları acayip saçma. Sadece türlerine bakarak söylerseniz sevinirim. Şu Türkçe şarkıları pek takmayın.
xd
Hocam Neşet Ertaş gibi büyük bir sanatçıyı kim sevmez ki... Telefon değiştiğimden dolayı silinmiş. Hemen indiriyorum.Pek tarzın değil ama seveceğinden eminim:
Neşet Ertaş -Yolcu
Aga bee aklıma eski günler geldi