Neler Yeni

Uzun zamandır konuşmadığım en yakın arkadaşımı rüyalarımda görüyorum

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Arda
Arkadaşlar selam yakın kardeşim gibi gördüğüm erkek dostum vardı kardeş gibiydik, yediğimizi bilirdik içtiğimizi bilirdik. Çok uzun süre önce kavgadan dolayısıyla konuşmayı kestik, 1 sene olmuştur. Bana ulaşabileceği çok yer var ama ne yazdı, ne aradı ne de sordu. Benim de şu son 1 ayda onu çok fazlasıyla rüyalarımda görmeye başladım, aşırı derecede arttı bu. Biraz egoludur ve yazmaktan da çekiniyorum, bana ulaşabileceği çok yer var. Yazsam tersler umursamaz gibi şeylerden korkuyorum, zaten yakın arkadaşı var. Aşırı derecede yakındık her olaylarımızı bilirdik, öyle bir seviyedeydik. Neden bu kadar görüyorum? Yazmam mı gerek acaba?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yazma salla gitsin bende senini gibiydim yazdım kulanıp attı
siz kaç senelik arkadaştınız bilmiyorum ama, bizim arkadaşlık 5 seneydi yazıp yazmamak konusun da kararsızım, beynim yazma kalbim yaz diyor.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Arda
doğdugumdan beri hocam pişman olursunuz yapmayın artık her karsılastıgımızda dalga geçiyor
Valla yazdım bakalım umarım tahmin ettiğim gibi olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

doğdugumdan beri hocam pişman olursunuz yapmayın artık her karsılastıgımızda dalga geçiyor
Benim ki öyle dalgalık bir mevzu değil aynı şehir de yaşamıyor zaten, eskiden full aynı şehirdeydik full buluşurduk.

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Arda
Top Bottom