Trifact
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,563
- İsim
- Yusuf
yok kanka 34 yaşındayım ve lise çağından beri bu sektörün içindeyim tecrübeden bahsediyorsan. bu tavsiyeyi sadece sende gördüm.mesela bak buda hatalı '' turbo frekansı kapatıp oyuna girmek gerekir, turbo frekansla oyuna girilmez'' diye birşeyde demişsin niye kanka niye işlemciyi kısıtlayayımben işlemci ekran kartı kombosunda şu markayı alın ya da almayın demedim, rtx 3000 üzeri kartlarda minimum 12. nesil intel kullanın dedim, rtx 2 ve altında fark etmiyor ancak rtx 3 ve üzeri mutlaka intel olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani işin özü, işlemci turbo frekansını açıp oyuna girmek son derece mantıksız, turbo frekansı kapalı şekilde oyunlara giriş yapmanız gerekir. amd de turbo frekansını düşürdüğünüzde fps kaybı çok fazla oluyor, intel'de 8-10 fps düşüyor, yine de alın almayın demem, tercih sizin ancak bazen tecrübelerden faydalanmak gerekir diye düşünüyorum
kimse +10 fps için 40 derecede çalışan işlemcisini 65 70 derecelerde çalıştırmaz istemez zannedersem![]()
marka bazlı konuşmuyorum diyorsun ama marka öneriyorsun. bu kısım hatalı diyorum intel kullanın diyorsun kanka belki ben 7600X kullanıcam ben 12. nesil yerine veya 12400f yerine 5800x3d kullanıcam baktığında bu kıyaslamalarda ''marka'' değil ''model'' konuşulur.yok kanka 34 yaşındayım ve lise çağından beri bu sektörün içindeyim tecrübeden bahsediyorsan. bu tavsiyeyi sadece sende gördüm.mesela bak buda hatalı '' turbo frekansı kapatıp oyuna girmek gerekir, turbo frekansla oyuna girilmez'' diye birşeyde demişsin niye kanka niye işlemciyi kısıtlayayımçok yanlış bir mantıkta tecrübe edinmişsin brom üzgünüm
![]()