v200 Kasa Nasıldır

Problem denemez, sadece çok fazla hava almıyor kasa.

Hocam Spec delta ile sistem alanlar içinde şuan fan problemi ile uğraşandan işlemci sıcaklığı ile uğraşana kadar dert yaşayan var gariptir bende V200 kasayı alırken mucizeler beklemiyordum ama dün bizzat rica ettim arkadaştan üstüne kendisi konuda açtı V200 kasa ile DA Sistem'de Furmark'ta GPU Maks 65 Cpu maks 72 derece gördü kaldı ki hava akışı iyi değil diyorsan ön panel çıkıp gayet kolay mesh yapılabiliyor elin hassasa tırnakları kırmadan çok rahat ön akrilik paneli çıkarırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam Spec delta ile sistem alanlar içinde şuan fan problemi ile uğraşandan işlemci sıcaklığı ile uğraşana kadar dert yaşayan var gariptir bende V200 kasayı alırken mucizeler beklemiyordum ama dün bizzat rica ettim arkadaştan üstüne kendisi konuda açtı V200 kasa ile DA Sistem'de Furmark'ta GPU Maks 65 Cpu maks 72 derece gördü kaldı ki hava akışı iyi değil diyorsan ön panel çıkıp gayet kolay mesh yapılabiliyor elin hassasa tırnakları kırmadan çok rahat ön akrilik paneli çıkarırsın.
Ha demiyorum V200 Spec deltadan iyi hava akışı olarak falan spec delta bariz daha iyi ama forumda dönen muhabbet bu ben dahi düşünün almama rağmen hava akışına güvenemiyorum önünü mesh yapacağım. Ama alırsan sıkıntı yaşamazsın mesh yapmayı da anlatırım detaylıca sistem gelsin rehber açacağım hatta hakında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://donanimarsivi.com/forum/konu/da-2-sistemimin-gta-5-testini-de-yaptim.75079/ bu konuya bak der ve susarım gayet ağır bir oyun ile benchmark yapılmış.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,477
Üyeler
189,274
Son üye
secret8080
Geri