Asfalt Osman
80+ Silver
Dahası
Nerde sizdirildiBeyler sistem bilgileri sızdı.
Nerde sizdirildiBeyler sistem bilgileri sızdı.
Aldığınız sistem gayet kafi hocam. 11000 bütçeli pc malesef çok yok. anca indirimle oluyor. onlarda hemen bitiyor stoktan.O kadar bütçe olsa zaten bunu almazdım ama maalesef kısıtlı bütçe.
Nerde sızdırıldı link atar misin
Sistem bilgileri bunlar. V4.5 tam tahmin ettiğimiz gibi 5k ya 5600g li ama modart pc nin ki pahalı.Nerde sizdirildi
Ney kankaBeyler sistem bilgileri sızdı.
GördümSistem bilgileri bunlar. V4.5 tam tahmin ettiğimiz gibi 5k ya 5600g li ama modart pc nin ki pahalı.
Bu işlemci nasıl iyi mi? sistem alınıp ekran kartı alında nasıl olur ne alınırSistem bilgileri bunlar. V4.5 tam tahmin ettiğimiz gibi 5k ya 5600g li ama modart pc nin ki pahalı.
5600x kadar olmasa da bu da güçlü bir işlemci ekran kartı takılır ama ekran kartını yakında alırım derseniz 11400 lü kasa da alınabilir. Lakin 5600g yatırımlık alınır pahalı işlemci.Ney kanka
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gördüm
Bu işlemci nasıl iyi mi? sistem alınıp ekran kartı alında nasıl olur ne alınır
Maks 11 bütçem var öneriniz var mı5600x kadar olmasa da bu da güçlü bir işlemci ekran kartı takılır ama ekran kartını yakında alırım derseniz 11400 lü kasa da alınabilir. Lakin 5600g yatırımlık alınır pahalı işlemci.
Şu anda Itopya'da 9999 TL'ye 1660 sistem var. Eğer beklerim derseniz ay sonu VOK sistem çıkaracak giriş/orta bütçe.Maks 11 bütçem var öneriniz var mı
5600G %10 a yakın daha güçlü.Bu arada 5600g = 3600 + gt1030 oluyor bilmeyenler için.
Şu anda Itopya'da 9999 TL'ye 1660 sistem var. Eğer beklerim derseniz ay sonu VOK sistem çıkaracak giriş/orta bütçe.
Ya da ben ucuza ekran kartı bulurum diyorsanız bunu alıp uygun 3050 beklemek de mantıklı olabilir.
5600G %10 a yakın daha güçlü.
bende rx 550 ekran kartı var şimdilik bu sistemi alsam bu ekran kartını taksam ne olur peki performansı etkiler miBu arada 5600g = 3600 + gt1030 oluyor bilmeyenler için.
Şu anda Itopya'da 9999 TL'ye 1660 sistem var. Eğer beklerim derseniz ay sonu VOK sistem çıkaracak giriş/orta bütçe.
Ya da ben ucuza ekran kartı bulurum diyorsanız bunu alıp uygun 3050 beklemek de mantıklı olabilir.
Zaten 5600g'nin içindeki grafik işlemcisi rx550 ile aynı performansı veriyor. Bir şey değişmez.bende rx 550 ekran kartı var şimdilik bu sistemi alsam bu ekran kartını taksam ne olur peki performansı etkiler mi
Hayır vega7 ile başabaş gibiler rx550 yi satıp üst modele geçmeniz dhaa doğru.bende rx 550 ekran kartı var şimdilik bu sistemi alsam bu ekran kartını taksam ne olur peki performansı etkiler mi