İşlemcinin destekleyip desteklememesi önemli değil bildiğim kadarıyla.İşlemci olarak baya güçlü. en iyi AMD işlemcilerden heralde. Vega 7'si var o da gayet yeterli. Çoğu oyunu oynatır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ryzen 5 5600g PCI 4.0 desteklemiyor hocam.
Alıntıyı görüntüle
Anladim bu sisteme ekran kartı olarak ne takabiliirimİşlemci olarak baya güçlü. en iyi AMD işlemcilerden heralde. Vega 7'si var o da gayet yeterli. Çoğu oyunu oynatır.
Alıntıyı görüntüle
Acaba aldığım sistemi iptal edip bu apu sistemi alıp üstüne ekran kartı mı alsam?İşlemci olarak baya güçlü. en iyi AMD işlemcilerden heralde. Vega 7'si var o da gayet yeterli. Çoğu oyunu oynatır.
Alıntıyı görüntüle
Yok önemli hocam. Hem anakartın hem işlemcinin desteklemesi lazım. Bu yüzden PCI 4.0 sistemlerde i5 11400 kullanıyorlar çünkü en F/P PCI4.0 sistem o.İşlemcinin destekleyip desteklememesi önemli değil bildiğim kadarıyla.
3050 yakışır bence. bütçeye görede değişir ama. düşük bütçeyle 3050 yüksekse 3070'e kadar yolu var.Anladim bu sisteme ekran kartı olarak ne takabiliirim
Aldığınız sistem ne hocam?Acaba aldığım sistemi iptal edip bu apu sistemi alıp üstüne ekran kartı mı alsam?
Hazırlanıyor aşamasında şuan.Yok önemli hocam. Hem anakartın hem işlemcinin desteklemesi lazım. Bu yüzden PCI 4.0 sistemlerde i5 11400 kullanıyorlar çünkü en F/P PCI4.0 sistem o.
3050 yakışır bence. bütçeye görede değişir ama. düşük bütçeyle 3050 yüksekse 3070'e kadar yolu var.
Aldığınız sistem ne hocam?
İleriye dönük APU daha iyi olur. ama kısıtlı bütçeniz varsa bence iptal etmeyin. Ayrıca Coinflip birazcık. 400 stok gelicek ve hemen bitme ihtimali var. Yetişemeyebilirsiniz.Hazırlanıyor aşamasında şuan.
EvetPeki 5600g ekran kartı konusunda 1030 gücünde mi
I
Anladım tabi doğru para hemen aktarılmıyor bi kaç gün geçiyor peki ben aldığım pcnin üstüne 1000 tl daha koyabilirdim sizce yapsam iyi olurmuydu?İleriye dönük APU daha iyi olur. ama kısıtlı bütçeniz varsa bence iptal etmeyin. Ayrıca Coinflip birazcık. 400 stok gelicek ve hemen bitme ihtimali var. Yetişemeyebilirsiniz.
Hocam. bence gereksiz coinflip girmeyin. aldığınız sistem gayet yeterli ve güzel bir sistem. siz daha siteye girmeden stok bile bitebilir. Aldığınız PC konusunda da; bütçeyi 12-13k yapsaydınız RTX teknolojisi alırdınız ama 1000 TL fazla ile çok bir şey alınmazdı.Anladım tabi doğru para hemen aktarılmıyor bi kaç gün geçiyor peki ben aldığım pcnin üstüne 1000 TL daha koyabilirdim sizce yapsam iyi olurmuydu?
O kadar bütçe olsa zaten bunu almazdım ama maalesef kısıtlı bütçe.Hocam. bence gereksiz coinflip girmeyin. aldığınız sistem gayet yeterli ve güzel bir sistem. siz daha siteye girmeden stok bile bitebilir. Aldığınız PC konusunda da; bütçeyi 12-13k yapsaydınız RTX teknolojisi alırdınız ama 1000 TL fazla ile çok bir şey alınmazdı.