ne cıktı mı sıstemİtopya'da kart bilgilerini yapıştırma kalkmış mı arkadaşlar.Yoksa ben mi yapamıyorum?
ne cıktı mı sıstemİtopya'da kart bilgilerini yapıştırma kalkmış mı arkadaşlar.Yoksa ben mi yapamıyorum?
Üst seri anakart olması güzel bir şey. V5 ile karşılaştırmaktan kafayı yiyorum. İşlemci dışında güzel bir + iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kalkalı kaç ay oldu.
16 rakamı yazmak çok uzun sürmez ya.macro akar
Öyle ztn sistemde 3600mhz 8+8 ram var anakartıda muhtemel msı b550 olucak5600g li sistemi 5k ₺ bekliyordum kuzenime almak için ama ne zaman geleceği belli olmadığı için geçen hafta işlemcimi değiştirip güzel bi setup kurduk, Alacak arkadaşlar gözünüz çok yükseklerde olmasın eğer 2x 8gb , 5600g li bir sistemse gözünüz kapalı alın geçin.
Yok kaydetmeyi değil hocam ctr+c ctrl+v de yapamıyorum.Üst seri anakart olması güzel bir şey. V5 ile karşılaştırmaktan kafayı yiyorum. İşlemci dışında güzel bir + iyi olur.
O kalkalı kaç ay oldu.
Sabah İtopya yanlışlıkla yayınladı5600 G olacağı bilgisi nereden geldi?
5kFiyatı nedir peki?
Değiştirilmezse sistemde xxxx markanın xxxx modelinde PCI-E 4.0 ve 3.0 desteği var. Marka bilindik markalardan çok şükür.Üst seri anakart olması güzel bir şey. V5 ile karşılaştırmaktan kafayı yiyorum. İşlemci dışında güzel bir + iyi olur.
O kalkalı kaç ay oldu.
4999tl idi sanırsamFiyatı nedir peki?