Neler Yeni

V4,5 Sistem 400 Stok İle Geliyor

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,311
İsim
Diyarhan
@Abdullah Hacıgül hocam o zaman 5600G OC, UV, Ram OC ve CL düşürme gibi bir içerik de yapılmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aaa boşuna keman dersimi iptal ettim iyi mi.. neyse. Bir de bu tarz sistemler freedos mu geliyor? windows vs ekleyebiliyor muyuz?
İtopya kurulu halde gönderiyor.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
Aaa boşuna keman dersimi iptal ettim iyi mi.. neyse. Bir de bu tarz sistemler freedos mu geliyor? windows vs ekleyebiliyor muyuz?
Çok rahat bir şekilde Windows kurulur. Freedos işletim sistemi olmadan gelir.

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Hocam bu fps ler biraz eski gibi artık valorantta böyle fpsler alması zor 120 ila 150 arası olur muhtemelen fpsler
Birde benim sabah açtığım konu neden kapandı @Abdullah Hacıgül insanlar sistemin apu olduğunu öğrendi en azından link paylaştım evet ama itopyanın suçu bu ki linkler hala bende var ama atmıycam

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı
ne zaman çıkıcak?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes Tayyip Tunçlar
Ben bütün sistemin ne olduğunu öğrendim sanırım ama Sayın @Abdullah Hacıgül açıklamadan bunların paylaşılması etik ve doğru olmaz. Sistem güzel bir anakarta sahip olduğunu en azından söyleyebilirim. PCI-E 4.0 destekliyor en azından 6500 XT ekleyebilirsiniz sonradan. Paylaşım geldiğinde herkes alabilir öğrenir.

Rasvius

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Şükrü Karagözlü
Instagram
SukruKaragozlu
Steam
Fioneth
Twitter
SukruKaragozlu
Facebook
ioriyaqami
Youtube kanalında 16:55'den beri f5 basıyorum gelsede görsek ve alsak :blobdance:

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ramazan Divrikli
İtopya'da kart bilgilerini yapıştırma kalkmış mı arkadaşlar.Yoksa ben mi yapamıyorum?

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,311
İsim
Diyarhan
Ben bütün sistemin ne olduğunu öğrendim sanırım ama Sayın @Abdullah Hacıgül açıklamadan bunların paylaşılması etik ve doğru olmaz. Sistem güzel bir anakarta sahip olduğunu en azından söyleyebilirim. PCI-E 4.0 destekliyor en azından 6500 XT ekleyebilirsiniz sonradan. Paylaşım geldiğinde herkes alabilir öğrenir.
Üst seri anakart olması güzel bir şey. V5 ile karşılaştırmaktan kafayı yiyorum. İşlemci dışında güzel bir + iyi olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İtopya'da kart bilgilerini yapıştırma kalkmış mı arkadaşlar.Yoksa ben mi yapamıyorum?
O kalkalı kaç ay oldu.

Top Bottom