Asfalt Osman
80+ Silver
Dahası
Sistem saat 5te mi gelecekBence a520 anakart ile gelecek rx 6500xt ekran kartı için.
Sistem saat 5te mi gelecekBence a520 anakart ile gelecek rx 6500xt ekran kartı için.
Bilmiyorum. Video ne zaman gelirse o zaman.Sistem saat 5te mi gelecek
Hangi oyun için mesela ? Böyle bir genelleme yapmak yanlış olabilir. Ayrica aynı fiyata 1650 li sistem varsa alalım.Oyun için hiçbir şekilde apu önermem. 1650 al keyfine bak.
İtopyasistemi nerden alabiliyoruz açıldığında
Bence a520 anakart ile gelecek rx 6500xt ekran kartı için.
Abbooov fena zortladım. O zaman b550 gelebilir. Ama fazlada çıkamam hocam.hangi a520 de PcIe 4.0 var?
Youtube a video yüklendikten sonra altındaki link ten sisteme ulaşabilirsinsistemi youtube mı atıyor ilk
Hocam para mı barda alıcağız. Ben parayı denkleştirseydşm alırdım. Ama denkleştiremedim. Ha kredi çekip alsam şuanda koyacak yerde yok. Çook karoşık duygular içerisindeyim.Kesinlikle sistemi alabilirsem güzel bir oc yer herhalde cpu Gpu basarız.
kaynak: https://donanimarsivi.com/amd-ryzen-7-5700g-ryzen-5-5600g-incelemesi/Peki 5600g ekran kartı konusunda 1030 gücünde mi
I
direk sana 5500 e satayım elden teslim edeyim izmir tarafındaysanHocam para mı barda alıcağız. Ben parayı denkleştirseydşm alırdım. Ama denkleştiremedim. Ha kredi çekip alsam şuanda koyacak yerde yok. Çook karoşık duygular içerisindeyim.