COMMANDERR
80+ Bronze
@Abdullah Hacıgül kral gel burda bi ipucu ver apu değil desen bile yeterli olur 12 k var ne yapacağımı düşünüyorum
3050 çıkmayacak dedi.rtx 3050 bence
Abdullah abi için apu diye bir şey yok.Keşke apu mu deyilmi onu söylese ona göre hareket edeceğim
Sanirim V5 700 stoklu cikmisti@Abdullah Hacıgül hocam muhtemelen apu ama genede işi kesinleştirebilirsen bir çok insan zamanını daha verimli geçirebilir ben ztn apu olduğunu düşünüyorum çünki storyde bunu söylemek için atmışsın insanlar mağdur olmasın diye ki 400 stoklu ve ekran kartlı bir sistemi çıkartmak zor olsa gerek ama gende hocam sende sistemin apu olduğunu garantilersen çok daha iyi olur
Hocam v5 çıktığında stoklarda sıkıntı yoktu şu an biçok stok sıkıntısı var ki şu zamanlarda yeni yeni konteyner sıkıntılarıda var artık ekran kartlı hazır sistemler max 200 300 stokdan çıkıyor ztn daha üstü olunca fiyat yükseliyorSanirim V5 700 stoklu cikmisti
V5 3 ay önce cikti o zamanda vardı sıkıntıHocam v5 çıktığında stoklarda sıkıntı yoktu şu an biçok stok sıkıntısı var ki şu zamanlarda yeni yeni konteyner sıkıntılarıda var artık ekran kartlı hazır sistemler max 200 300 stokdan çıkıyor ztn daha üstü olunca fiyat yükseliyor
Özelleştirme olucak mi ben onu merak ediyorum acikcasi