S-Execalibur
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
IPS al renkleri daha canlı gösterirİyi günler arkadaşlar oyun için 144 herz monitör alıcam fakat Va mı IPS mi daha iyi olur bilmiyorum sizlere sormak istedim
IPS al renkleri daha canlı gösterirİyi günler arkadaşlar oyun için 144 herz monitör alıcam fakat Va mı IPS mi daha iyi olur bilmiyorum sizlere sormak istedim
IPS Daha canlı renkleri izleme açısıda daha geniş 144 hz ıps modem önere bilirim asus VP249QGR.İyi günler arkadaşlar oyun için 144 herz monitör alıcam fakat Va mı IPS mi daha iyi olur bilmiyorum sizlere sormak istedim
Bende bunu beğendim cevabın için teşekkür ederimIPS Daha canlı renkleri izleme açısıda daha geniş 144 hz ıps modem önere bilirim asus VP249QGR.
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync Fiyatı
Asus VP249QGR 23.8" 144Hz 1ms (Analog+Display+HDMI) FreeSync en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Teşekkür ederim dostumYok, alınmazı sizin yorumunuza ithafen yazmadım. Ölü Piksel ve Işık Sızması genel olarak insanları IPS monitörler hakkında çekimserliğe sürüklüyor, ben de sırf böyle bir olasılık yüzünden VA ve TN panele yönelim olmasın diye böyle yazdım.
donanimarsivi.com
Teşekkür ederim dostumİPS panel renkelri daha yopun ve gerçekçi olarak sunuyor. En iyisi İPS yani tercih edebiliyorsanız en iyi seçim bu olabilir. Yoksa VA da İPS kadar başarılı olmamakla birlikte ren canlılığı sunuyor. İPS olmazsa gayet güzel bir alternatif yani.
neden va ips ye gore daha ıyı oyundaOyun için Va panel IPS göre iyi olacaktır Asus'un bu modeli çok iyi VG24VQ incelemeni tavsiye ederim iyi özelliklere sahip
neden pelkioyun oynuyorsan va daha perfonmaslı olur
IPS tabii kiİyi günler arkadaşlar oyun için 144 herz monitör alıcam fakat Va mı IPS mi daha iyi olur bilmiyorum sizlere sormak istedim
öyle bir şey yok hocam IPS her konudan daha iyi VA sadece ms konusunda 1 ms olabilir IPS'ler genelde 4 ms değerini verir aradaki 3 ms farkı hissetmezsiniz zaten, parlaklığa takılmayın pek önemli bir etken değil. Karanlıktaki adamları VA'da görmek daha kolay ama arayüzden Shadow Boost açarak bu farkı da azaltabilirsiniz. IPS alın gözlerinize yazık etmeyin TN'den uzak durun bence.neden pelki
Ben de ucuz bir ips alacaklarına TN ve VA almalarını belirttim ips cidden çok iyi kullanıyorum ve öyle yorum yapıyorum ips alın aldırın ama ucuz kalitesiz mala yönelmeyin demeye çalışıyorum yani.Yok, alınmazı sizin yorumunuza ithafen yazmadım. Ölü Piksel ve Işık Sızması genel olarak insanları IPS monitörler hakkında çekimserliğe sürüklüyor, ben de sırf böyle bir olasılık yüzünden VA ve TN panele yönelim olmasın diye böyle yazdım.
Ips lerin renk kaliteleri çok iyi bu yüzden oyun oynarken hayalet gölge görmen çok yüksek olasılık oyun oynanmaz mı oynanır tabi ki sen budan rahatsız olmazsanneden va ips ye gore daha ıyı oyunda