VA panel güzelmi? alınır mı??

VA ve IPS değil de model model karşılaştırmak gerekir. Bazı VA panel monitörlerde IPS'ler gibi 178 derece görüş açısı var.

Her monitör ün iyi kötü yanları vardır ama V panalde iyidir ama oyun olarak sadece CS go için tavsiye edilmeyen bir monitör geri kalan oyunlar da pek bir sakıncası yok
CS:GO dan Allah korusun aga o hileler ne öyle R6 oynayacağım cp2077 falan belki valorant oynarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

VA ve IPS değil de model model karşılaştırmak gerekir. Bazı VA panel monitörlerde IPS'ler gibi 178 derece görüş açısı var.
Attığım monitör güzelmi peki 144hz ips ye geçmek mantıklımı?

CS:GO dan Allah korusun aga o hileler ne öyle R6 oynayacağım cp2077 falan belki valorant oynarım.

Attığım monitör güzelmi peki 144hz ips ye geçmek mantıklımı?
Monitör güzel, MSI'ın giriş seviyesi monitörlerinden olduğundan parlaklığı biraz düşük ve HDR yok. Parlaklık olayı benim gibi biriysen takılmaman gereken bir şey, ben parlaklığı %0-10 arası severim. IPS istersen o fiyata bulamazsın ama görüp almanı tavsiye ederim. Çünkü IPS çok geniş bir kavram, ben şimdiki VA panel monitörüme bir IPS laptop'tan geçtim ve şimdiki her bakımdan daha iyi. Görme fırsatın yoksa da özellik olarak karşılaştır.

Monitör güzel, MSI'ın giriş seviyesi monitörlerinden olduğundan parlaklığı biraz düşük ve HDR yok. Parlaklık olayı benim gibi biriysen takılmaman gereken bir şey, ben parlaklığı %0-10 arası severim. IPS istersen o fiyata bulamazsın ama görüp almanı tavsiye ederim. Çünkü IPS çok geniş bir kavram, ben şimdiki VA panel monitörüme bir IPS laptop'tan geçtim ve şimdiki her bakımdan daha iyi. Görme fırsatın yoksa da özellik olarak karşılaştır.
2K 144hz aoc un var bi tane bekle link atayım.

Aaaa bunu https://www.sinerji.gen.tr/aoc-27-q...isplayport-freesync-2k-gaming-monitor-p-35701 atıcaktım ama buda va panelmiş hayal kırıklığına uğradım resmen.

VA panel kullanıyorum.
Şöyle diyim TN'den iyi İPS'den kötü.

Arkadaşlar bu https://www.itopya.com/msi-optix-27-g27cq4-165hz-1ms-2xhdmi-dp-wqhd-freesync-curved-gaming-monitor/ monitörü alıcağım ama va panel güzelmi ve 165hz va panel monitör yerine 144hz ips monitör mantıklımı?
Çoğunlukla fps oyunları oynuyorum.
Bence buna 2500tl vereceğime bu attığım 1600tl 1000tl fark var nerdeyse aynı özellikler bunu alırdım ben.

Zaten öyle olması gerekiyor rekabetçi oyunlarda güzelmi?
Ben çoğu yerde va fps oyunlarında daha iyi oluyo die duydum snrm biraz daha az parlak olduğu için daha az göz yoruyo die

Bence buna 2500tl vereceğime bu attığım 1600tl 1000tl fark var nerdeyse aynı özellikler bunu alırdım ben.

Ben çoğu yerde va fps oyunlarında daha iyi oluyo die duydum snrm biraz daha az parlak olduğu için daha az göz yoruyo die
Kankam 2080s için alıcağım 1080p de darboğaz olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,522
Üyeler
186,504
Son üye
Yaşar001
Geri