Asus TUF serisi monitörler pek önerilmiyor. Va panel genel olarak tercihim değildir. TN ile IPS arasında kalıyor. Benden tavsiye LG 24GN650-B monitöre bakmandır.Arkadaslar bu monitoru alicam va panel nasildir iyi midir?
En kaliteli serilerden birini kötülüyon laAsus TUF serisi monitörler pek önerilmiyor. Va panel genel olarak tercihim değildir. TN ile IPS arasında kalıyor. Benden tavsiye LG 24GN650-B monitöre bakmandır.
Şikayetleri görmedin herhalde?En kaliteli serilerden birini kötülüyon la
Cihaz/sorun oranı hesaplanırken şikayet sayısına bakılmaz. Ürünün satış ve üretim miktarı ile şikayetler karşılaştırılır.Şikayetleri görmedin herhalde?
Hocam ghosting sorunu ayyuka çıkmış monitörü savunma lütfen. Evet Asus kaliteli ürünler yapabilir bak ben Asus Tuf B550-M Wifi anakartı kullanıyorum memnunum ama kulvarlar farklı.Cihaz/sorun oranı hesaplanırken şikayet sayısına bakılmaz. Ürünün satış ve üretim miktarı ile şikayetler karşılaştırılır.
En kaliteli seri derken inşallah şaka yapıyorsunuzdurEn kaliteli serilerden birini kötülüyon la
"Serilerden biri" yazmışım.En kaliteli seri derken inşallah şaka yapıyorsunuzdur
İnşllah yine şaka yapıyorsunuzdur"Serilerden biri" yazmışım.
Ben kullanıyorum gayet memnunum kim dedi sana bunu? Bende ki model: VG249Q1R 165hz 1ms IPSAsus TUF serisi monitörler pek önerilmiyor. Va panel genel olarak tercihim değildir. TN ile IPS arasında kalıyor. Benden tavsiye LG 24GN650-B monitöre bakmandır.
Gaipten birileri kulağıma fısıldadı. Tamam sen kullanıyorsun ve sorun yoksa yoktur herkes alsın.Ben kullanıyorum gayet memnunum kim dedi sana bunu? Bende ki model: VG249Q1R 165hz 1ms IPS