Neler Yeni

VA PANEL ve İPS PANEL

Stwos

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
708
İsim
Mert Gülenay
Pardon. Admin beyciğim yanlış hatırlıyormuşum. :(

gvggg1

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,681
İsim
görkemgöksu
Bazı IPS paneller TN panel hızında ve renk olarak gayet iyi.
Bütçeye göre monitör tercihi değişir.

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Kesinlikle IPS panel kardeşim

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
2-4 ms IPS panelden iyisi yoktur.

Efem1905

80+ Bronze
IPS panel gecikme değeri yüksek ama görüntü kalitesi güzel Tn panelde gecikme değeri küçük görüntü kalitesi kötü Va panelde tam ortasında.

Umarım yanlış yazmamışımdır.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
"Oyun içinse" deyip genelleme yapamazsın. Hikâyeli oyunlar için TN berbat bir seçim olacaktır.
tn ve va panel yazmışım bak oyun için 2 panel önermişim va ve tn ikiside oyun için süper ips panelde öyle ama ips panelle pes fifa gibi oyunlar daha iyi gider.Eğerki ben sadece tn yazsaydım dediğin yorum okeyde 2 tane yazmışım oraya üstüne panel hakkında bilgide vermişim yani illaki şunu alma bunu al dememişim

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
tn ve va panel yazmışım bak oyun için 2 panel önermişim va ve tn ikiside oyun için süper ips panelde öyle ama ips panelle pes fifa gibi oyunlar daha iyi gider.Eğerki ben sadece tn yazsaydım dediğin yorum okeyde 2 tane yazmışım oraya üstüne panel hakkında bilgide vermişim yani illaki şunu alma bunu al dememişim
Ne diyorsun?

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,101
İsim
Zeki Müren
Türkçe meal: Arkadaş bu yazısında ben sadece 1 panel önermedim yani illa tn panel al demedim demek istiyor eğer yalnızca tn önerseydim haklı olurdun ama ben hikayeli oyunları da göz önünde bulundurarak va panel de önerdim.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
sırf ips glowdan dolayı va panel daha mantıklı gelmeye başladı bana. siyahları gri görmekten, köşelerde siyahların renginin açılmasından sıkıldım. tamam daha gerçekçi renkleri var ama va da kötü değil. hatta bence kontrast oranıyla öne geçiyor.

SELTAED

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Süleyman Yıldırım
Türkçe meal: Arkadaş bu yazısında ben sadece 1 panel önermedim yani illa tn panel al demedim demek istiyor eğer yalnızca tn önerseydim haklı olurdun ama ben hikayeli oyunları da göz önünde bulundurarak va panel de önerdim.
teşekkür ederim 😃

Top Bottom