Neler Yeni

vac ban dalgası CSGO

nohZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Tepeli
bugün csgo'ya girdiğimde vac dalgasına yakalandığımı farkettim ve VAC ban yemişim ama sıkıntı şu ki hiçbir hile kullanmıyordum hesaba bağlı telefon numarası sadece bu hesaba bağlıydı bu vac dalgasının yanlış ban atma şansı var mı ona göre destek atıcam çünkü yani anlamadım ow zaten çalışmıyor csgo'nun şimdi de vac dalgası geliyor sanki çok işe yarıyor. ben kendimin gereksiz yere vac'a yakalandığımı düşünüyorum VAC yanlış yapmaz diyorsunuz ama çok görüyorum hile olup ban atmayan :/
Steam Desteğe yollasam açılma şansı var mıdır çünkü gerçekten hile kullanmadım.

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
bugün csgo'ya girdiğimde vac dalgasına yakalandığımı farkettim ve VAC ban yemişim ama sıkıntı şu ki hiçbir hile kullanmıyordum hesaba bağlı telefon numarası sadece bu hesaba bağlıydı bu vac dalgasının yanlış ban atma şansı var mı ona göre destek atıcam çünkü yani anlamadım ow zaten çalışmıyor csgo'nun şimdi de vac dalgası geliyor sanki çok boka yarıyor. ben kendimin gereksiz yere vac'a yakalandığımı düşünüyorum VAC yanlış yapmaz diyorsunuz ama çok görüyorum hile olup ban atmayan :/
Steam Desteğe yollasam açılma şansı var mıdır çünkü gerçekten hile kullanmadım.
birkere yedin açılacağını sanmıyorum

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
3.parti yazılımlardan da VAC yiyebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

onu anlamadım benim diğer hesaplarım çok fazla ow yedi destek attım 5 inden 3 ü açılmıştır
Neden çoklu hesap açtınız?

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
4 sene önce hile kullanmadan ban yedim ben de overwatch ile, çok saçma bir sistem.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
anlamadığım bu forumda açılan vac konularında hiç kimes hile açmıyor anlamıyorum sorun valvedemi yoksa sizdemi hile kullanmadığın sürece ban yeme gibi bir durumun yok 3.parti yazılımın varsa yemen çok normal

Rulep

80+ Gold
genelde ban atınca açmıyorlar ama yinede şansını dene hileyi kullanman önemli değil mesala indirdiysen o hileden ban yiyen olursa sendede olduğu için oto atıyor

Ryphex

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
onu anlamadım benim diğer hesaplarım çok fazla ow yedi destek attım 5 inden 3 ü açılmıştır
benim hesabı çaldılar çalınan hesaptaa hile açtılar (kanıtlarım var) açmadılar banı seni nasıl açtılar

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
anlamadığım bu forumda açılan vac konularında hiç kimes hile açmıyor anlamıyorum sorun valvedemi yoksa sizdemi hile kullanmadığın sürece ban yeme gibi bir durumun yok 3.parti yazılımın varsa yemen çok normal
overwatch sistemi ile başkalarının insafına kalıyorsun, hile kullanmadan ban yeme durumu var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,602
Üyeler
160,858
Son üye
Furkan.Bz
Top Bottom