Neler Yeni

vac ban dalgası CSGO

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Konsol kodları neden ban sebebi olsun ki? 3.parti yazılım ile hile yapmıyorsa ban yemez.
O zaman rahatlıkla kullanıyorum botlara karşı. Daha sonra da arkadaşlarla deneriz modları.
Teşekkürler yanıt için <3

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
yok hayır bi tek özgüvensiz hileci nasıl olunur diye bi tane wh açmıştım botlara karşı başka yok oda 10 dk mı ne
Konsoldan mı açtın yoksa indirdin mi indirdiysen Vac dalgasıyla felan alakası yok eylül kasım ayında olur vac dalgası

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
herkes haksız ban yiyor nedese
Konu başlığına bakıyorum hile açmadım yazıyorlar diplere indikçe yok 1el botlarla falan açtım diyorlar hikaye. Global Eloda bile karşıma mevlana geliyor aynı adam 2kere denk geldi ve hala ban yemedi bir sıkıntı var şu oyunda .

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
@baid Mesela bu adam arkadaşlarıyla özel oyunda konsol kodları ile wh vs. kullanıp ekibi trollüyor. Belki tanıyosundur.
Bu adam ban yer mi? Yani ben diyelim özel oyunda botlara karşı konsol kodları ile bunları kullandım.
Ban yer miyim? Çünkü adam uzun bir süredir Youtube'da içerik ürettiği gözüküyor. Ban yenilse çoktan yemez miydi?
Ona göre botlara karşı konsol kodlarına yazarak oynayacağım?
Merak etme Cs:go rekabetçi 'yi severek oynuyorum. En çok oynadığım map de Office. Hile açacağım falan yok. Sadece biz de arkadaşlarla/botlarla konsol kodlarını uygulasak ban yer miyiz diye soruyorum.
Zaten sadece atölye haritalarında kullanabiliyorsun o kodları ki bu adam kendisine sunucu kurup pluginlerle hile yapıyor

Top Bottom