Neler Yeni

vac ban dalgası CSGO

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Açıklama1- Ban dalgası
Açıklama2- botlara karşı açtım
Açıklama3- Başarım yaptım
Ama haksız mı yedin şimdi? Bence gayet hak etmişsin, hile kullanmayı aklından geçirenler bile banlanmalı.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Uygunsuz davranış
Niye r yapayım ki? Atayım yine de hesabı çok istiyorsa. Başarım hilesi yaptığım tüm hesapları hile kullanıp banlattım. Şimdiki hesabımda da aklıma bile gelmedi yapmak. Bu mesajı görünce aklıma geldi. Her söylenene r demek de adet olmuş. Ben ban yemez demiyorum. Denk gelmedim hiç ban yiyenine dedim.
Her hesabında hile yapacak kadar zihinden özürlü biriyle tartışamayacağım. Her söylenene R demek mi? 1 kere dedim ama olsun.

İsimyok08

80+ Bronze
bugün csgo'ya girdiğimde vac dalgasına yakalandığımı farkettim ve VAC ban yemişim ama sıkıntı şu ki hiçbir hile kullanmıyordum hesaba bağlı telefon numarası sadece bu hesaba bağlıydı bu vac dalgasının yanlış ban atma şansı var mı ona göre destek atıcam çünkü yani anlamadım ow zaten çalışmıyor csgo'nun şimdi de vac dalgası geliyor sanki çok işe yarıyor. ben kendimin gereksiz yere vac'a yakalandığımı düşünüyorum VAC yanlış yapmaz diyorsunuz ama çok görüyorum hile olup ban atmayan :/
Steam Desteğe yollasam açılma şansı var mıdır çünkü gerçekten hile kullanmadım.
Şuan inandım.

İsimyok08

80+ Bronze

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,153
İsim
Adnan Eren

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
@baid Mesela bu adam arkadaşlarıyla özel oyunda konsol kodları ile wh vs. kullanıp ekibi trollüyor. Belki tanıyosundur.
Bu adam ban yer mi? Yani ben diyelim özel oyunda botlara karşı konsol kodları ile bunları kullandım.
Ban yer miyim? Çünkü adam uzun bir süredir Youtube'da içerik ürettiği gözüküyor. Ban yenilse çoktan yemez miydi?
Ona göre botlara karşı konsol kodlarına yazarak oynayacağım?
Merak etme Cs:go rekabetçi 'yi severek oynuyorum. En çok oynadığım map de Office. Hile açacağım falan yok. Sadece biz de arkadaşlarla/botlarla konsol kodlarını uygulasak ban yer miyiz diye soruyorum.

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
bugün csgo'ya girdiğimde vac dalgasına yakalandığımı farkettim ve VAC ban yemişim ama sıkıntı şu ki hiçbir hile kullanmıyordum hesaba bağlı telefon numarası sadece bu hesaba bağlıydı bu vac dalgasının yanlış ban atma şansı var mı ona göre destek atıcam çünkü yani anlamadım ow zaten çalışmıyor csgo'nun şimdi de vac dalgası geliyor sanki çok işe yarıyor. ben kendimin gereksiz yere vac'a yakalandığımı düşünüyorum VAC yanlış yapmaz diyorsunuz ama çok görüyorum hile olup ban atmayan :/
Steam Desteğe yollasam açılma şansı var mıdır çünkü gerçekten hile kullanmadım.
Vac dalgası bu aylarda olmuyor hocam Kasım Eylül Zamanında Yani Ek bir programdan yemiş olabilirsiniz

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Yiğit Cihan
az önce technopattada konu sen değilmiydin yahu. vac boşu boşuna ban atmaz.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
@baid Mesela bu adam arkadaşlarıyla özel oyunda konsol kodları ile wh vs. kullanıp ekibi trollüyor. Belki tanıyosundur.
Bu adam ban yer mi? Yani ben diyelim özel oyunda botlara karşı konsol kodları ile bunları kullandım.
Ban yer miyim? Çünkü adam uzun bir süredir Youtube'da içerik ürettiği gözüküyor. Ban yenilse çoktan yemez miydi?
Merak etme Cs:go rekabetçi 'yi severek oynuyorum. En çok oynadığım map de Office. Hile açacağım falan yok. Sadece biz de arkadaşlarla/botlarla konsol kodlarını uygulasak ban yer miyiz diye soruyorum.
Konsol kodları neden ban sebebi olsun ki? 3.parti yazılım ile hile yapmıyorsa ban yemez.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
herkes haksız ban yiyor nedese

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Ban yemezsin . Oyunun kendi kodları zaten . Kendim kullanıyorum troll amaçlı hiçbirşey olmadı.

Top Bottom