Başarım hilesi ban sebebidir VAC değil direk hesap banı yersiniz. 10-15 rapor yerseniz görürsünüzBaşarım hilesi vac ban sebebi değil. Çünkü hiçbir şeye etkisi yok başarımların. Tamamen nötr bir durum. 100den fazla oyuna başarım hilesi yaptım. Hala da yapıyorum. Bir çok hesabıma bir çok arkadaşıma da yaptım. Başarım hilesi ban sebebi değil. Vac sadece oyun içi hilelerde ban atar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük ihtimalle. O da kalktı. Oyunuma devam ettim.
normal hile yerinde sv cheats 1 yapıp r_drawothermodels 2 bunu yapabilirdin oyunun kendi sunduğu hile fakat sadece botlara karşı yada atolyede çalışıyor1 ay oldu botlara karşı açtığım yani online adamlara karşı açmadım
başarım hilesi vac yedirtir mi ?Hile yapıyormuş zaten. Oyunlarda başarım hilesi bile yapmış. Yukarıda da wh yaptığını söyledi.
hakkında kısmındaki hesaba baktım onda 53 gün önce yemişsindaha yeni yedim https://steamcommunity.com/id/wapexe/
Açmışsın demekki.Dostum yedim diyorum anlamıyor musun sen?
rahatladımyedirtmiyor steamde açıkladı diye biliyorum bir şey olmuyor
Hiç ban yiyenine denk gelmedim. Zup oyunlarını özellikle başarım hilesiyle kullandım hep.Başarım hilesi ban sebebidir VAC değil direk hesap banı yersiniz. 10-15 rapor yerseniz görürsünüz
başarım hilesi vac yedirtir mi ?
Başarım hilesi vac değil hesap banı yedirir. Ama bu arkadaş Wallhack de açmış o yüzden ban yemiş.yedirtmiyor steamde açıkladı diye biliyorum bir şey olmuyor