Neler Yeni

vac ban dalgası CSGO

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ahmet Aydın
Ben hile kullanmadığım halde ban yemiştim. Desteğe yazdım. Ama destek bu konuda sana yardımcı olmaz. Ban yemişsen kesinlikle haklı bir sebepten ban yemişsindir. Ben desteğe yazdıktan bi kaç hafta sonra banım kalktı. Steamde üstte ban yediğin zamanki gibi bir sarı uyarıyla banımın kalktığını ve yanlışlıkla olduğuna dair bir özür mesajıyla bildirim vardı.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

nohZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Tepeli
genelde ban atınca açmıyorlar ama yinede şansını dene hileyi kullanman önemli değil mesala indirdiysen o hileden ban yiyen olursa sendede olduğu için oto atıyor
yok hayır bi tek özgüvensiz hileci nasıl olunur diye bi tane wh açmıştım botlara karşı başka yok oda 10 dk mı ne

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
yok hayır bi tek özgüvensiz hileci nasıl olunur diye bi tane wh açmıştım botlara karşı başka yok oda 10 dk mı ne
tamam işte bunun yüzünden yemişsin suçunu sende biliyorsun haksız yere ban yememişsin boş boş konu açıyorsun

nohZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Tepeli
vac açılmaz diyorsunuz yani yapıcak bir şey yok bi denerim şansımı valvedende bu beklenirdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam işte bunun yüzünden yemişsin suçunu sende biliyorsun haksız yere ban yememişsin
botlara karşı açtım onuda anlamadım

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Hile kullanmadan vac yemeyi nası becerdiniz acaba Anormal.

Aga benim bir arkadaşım kesinlikle hile kullanmadan 3 hesap banlattı. Csgonun sistemi berbat.

4 sene önce hile kullanmadan ban yedim ben de overwatch ile, çok saçma bir sistem.

anlamadığım bu forumda açılan vac konularında hiç kimes hile açmıyor anlamıyorum sorun valvedemi yoksa sizdemi hile kullanmadığın sürece ban yeme gibi bir durumun yok 3.parti yazılımın varsa yemen çok normal

genelde ban atınca açmıyorlar ama yinede şansını dene hileyi kullanman önemli değil mesala indirdiysen o hileden ban yiyen olursa sendede olduğu için oto atıyor

overwatch sistemi ile başkalarının insafına kalıyorsun, hile kullanmadan ban yeme durumu var.

Ben hile kullanmadığım halde ban yemiştim. Desteğe yazdım. Ama destek bu konuda sana yardımcı olmaz. Ban yemişsen kesinlikle haklı bir sebepten ban yemişsindir. Ben desteğe yazdıktan bi kaç hafta sonra banım kalktı. Steamde üstte ban yediğin zamanki gibi bir sarı uyarıyla banımın kalktığını ve yanlışlıkla olduğuna dair bir özür mesajıyla bildirim vardı.
Hile yapıyormuş zaten. Oyunlarda başarım hilesi bile yapmış. Yukarıda da wh yaptığını söyledi.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Tamam dostum. :D
1620291918316.png

Jaja50

80+ Silver
Hile kullanmadan vac yemeyi nası becerdiniz acaba Anormal.
400 gün önce arkadaşımla hesaplarımızda aynı telefon numarasıyla doğrulama yaptık diye vac ban yedik. İkimizin hesabı da dolu doluydu. Çok saçma sistemleri ve gerekçeleri var ya, hile kullanmadan da yemiş olabilir.

nohZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Tepeli

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ahmet Aydın

Rulep

80+ Gold
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,853
Üyeler
160,895
Son üye
eceve
Top Bottom