vac ban dalgası CSGO

Ben hile kullanmadığım halde ban yemiştim. Desteğe yazdım. Ama destek bu konuda sana yardımcı olmaz. Ban yemişsen kesinlikle haklı bir sebepten ban yemişsindir. Ben desteğe yazdıktan bi kaç hafta sonra banım kalktı. Steamde üstte ban yediğin zamanki gibi bir sarı uyarıyla banımın kalktığını ve yanlışlıkla olduğuna dair bir özür mesajıyla bildirim vardı.

genelde ban atınca açmıyorlar ama yinede şansını dene hileyi kullanman önemli değil mesala indirdiysen o hileden ban yiyen olursa sendede olduğu için oto atıyor
yok hayır bi tek özgüvensiz hileci nasıl olunur diye bi tane wh açmıştım botlara karşı başka yok oda 10 dk mı ne

yok hayır bi tek özgüvensiz hileci nasıl olunur diye bi tane wh açmıştım botlara karşı başka yok oda 10 dk mı ne
tamam işte bunun yüzünden yemişsin suçunu sende biliyorsun haksız yere ban yememişsin boş boş konu açıyorsun

vac açılmaz diyorsunuz yani yapıcak bir şey yok bi denerim şansımı valvedende bu beklenirdi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam işte bunun yüzünden yemişsin suçunu sende biliyorsun haksız yere ban yememişsin
botlara karşı açtım onuda anlamadım

Hile kullanmadan vac yemeyi nası becerdiniz acaba Anormal.

Aga benim bir arkadaşım kesinlikle hile kullanmadan 3 hesap banlattı. Csgonun sistemi berbat.

4 sene önce hile kullanmadan ban yedim ben de overwatch ile, çok saçma bir sistem.

anlamadığım bu forumda açılan vac konularında hiç kimes hile açmıyor anlamıyorum sorun valvedemi yoksa sizdemi hile kullanmadığın sürece ban yeme gibi bir durumun yok 3.parti yazılımın varsa yemen çok normal

genelde ban atınca açmıyorlar ama yinede şansını dene hileyi kullanman önemli değil mesala indirdiysen o hileden ban yiyen olursa sendede olduğu için oto atıyor

overwatch sistemi ile başkalarının insafına kalıyorsun, hile kullanmadan ban yeme durumu var.

Ben hile kullanmadığım halde ban yemiştim. Desteğe yazdım. Ama destek bu konuda sana yardımcı olmaz. Ban yemişsen kesinlikle haklı bir sebepten ban yemişsindir. Ben desteğe yazdıktan bi kaç hafta sonra banım kalktı. Steamde üstte ban yediğin zamanki gibi bir sarı uyarıyla banımın kalktığını ve yanlışlıkla olduğuna dair bir özür mesajıyla bildirim vardı.
Hile yapıyormuş zaten. Oyunlarda başarım hilesi bile yapmış. Yukarıda da wh yaptığını söyledi.

Tamam dostum. :D
1620291918316.png

Hile kullanmadan vac yemeyi nası becerdiniz acaba Anormal.
400 gün önce arkadaşımla hesaplarımızda aynı telefon numarasıyla doğrulama yaptık diye vac ban yedik. İkimizin hesabı da dolu doluydu. Çok saçma sistemleri ve gerekçeleri var ya, hile kullanmadan da yemiş olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,567
Üyeler
187,704
Son üye
Bayfotografçı
Geri