Neler Yeni

vac ban dalgası CSGO

Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
ahmet sezgin
400 gün önce arkadaşımla hesaplarımızda aynı telefon numarasıyla doğrulama yaptık diye vac ban yedik. İkimizin hesabı da dolu doluydu. Çok saçma sistemleri ve gerekçeleri var ya, hile kullanmadan da yemiş olabilir.
Hile ile ilgili hiçbir alakanız yoksa vac yemezsiniz. nokta.

nohZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Tepeli
Ben hile kullanmadığım halde ban yemiştim. Desteğe yazdım. Ama destek bu konuda sana yardımcı olmaz. Ban yemişsen kesinlikle haklı bir sebepten ban yemişsindir. Ben desteğe yazdıktan bi kaç hafta sonra banım kalktı. Steamde üstte ban yediğin zamanki gibi bir sarı uyarıyla banımın kalktığını ve yanlışlıkla olduğuna dair bir özür mesajıyla bildirim vardı.
overwatch yemişsin büyük ihtimalle

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
işte o yüzden yemişim sonra sildim açmazlar daha neyse yapıcak bir şey yok teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 saat daha kasaydım keşke
zaten 53 gün önce yemişsin neden şimdi konu açıyorsun

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Ahmet Aydın
Hile yapıyormuş zaten. Oyunlarda başarım hilesi bile yapmış. Yukarıda da wh yaptığını söyledi.
Başarım hilesi vac ban sebebi değil. Çünkü hiçbir şeye etkisi yok başarımların. Tamamen nötr bir durum. 100den fazla oyuna başarım hilesi yaptım. Hala da yapıyorum. Bir çok hesabıma bir çok arkadaşıma da yaptım. Başarım hilesi ban sebebi değil. Vac sadece oyun içi hilelerde ban atar.

overwatch yemişsin büyük ihtimalle
Büyük ihtimalle. O da kalktı. Oyunuma devam ettim.

Rulep

80+ Gold
1 ay oldu botlara karşı açtığım yani online adamlara karşı açmadım
o kullandığın hileden birisi ban yemiş senin bilgisayarında da inik olduğu için sana da atıyor banı

Jaja50

80+ Silver

Ekler

• 1620292161498.png
    1620292161498.png
    529.2 KB · Hit: 51
  • 1620292173962.png
    1620292173962.png
    597.1 KB · Hit: 45

nohZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Tepeli
Başarım hilesi vac ban sebebi değil. Çünkü hiçbir şeye etkisi yok başarımların. Tamamen nötr bir durum. 100den fazla oyuna başarım hilesi yaptım. Hala da yapıyorum. Bir çok hesabıma bir çok arkadaşıma da yaptım. Başarım hilesi ban sebebi değil. Vac sadece oyun içi hilelerde ban atar.

Büyük ihtimalle. O da kalktı. Oyunuma devam ettim.
başarım hilesine steamin bir şey dediğini duymadım ben

FlyperX

80+ Silver
En İyi Cevap
2
yok hayır bi tek özgüvensiz hileci nasıl olunur diye bi tane wh açmıştım botlara karşı başka yok oda 10 dk mı ne
Açmışsın hileyi işte dostum, ne zaman olduğu neden açtığın kimsenin umrunda değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid

Squex

80+ Silver
Dostlar benim hesabım çalınmıştı steam desteğe yazdım hesabımı geri verdiler. Hesabı geri aldıktan sonra 1hafta falan geçtikten sonra vac yedim bunu açtırma şansım var mı? Fazla önemli de değil gerçi envanterimi satmıştım ama rankım kötü sayılmazdı keleşdim ban yedim.

Top Bottom