Neler Yeni

vac ban dalgası CSGO

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
benim hesabı çaldılar çalınan hesaptaa hile açtılar (kanıtlarım var) açmadılar banı seni nasıl açtılar
Hesabının sorumluluğu sende. Çaldırıp hile açarlarsa ne kadar kanıtın olursa olsun açmazlar.

Jaja50

80+ Silver
Açmışsın demekki.
La hadi ben açtım diyelim arkadaşım nasıl yedi o zaman anlamak mı istemiyorsun yoksa inadına mı yapıyorsun? Gördüğün gibi 421 gün önce ikimizde vac ban yedik saçma sebeplerden dolayı böyle banlar atabiliyorlar youtuber değilsen vac banı da hiçbir şekilde açmıyorlar. Sen hala açmışsın demek ki demeye devam et.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
Başarım hilesi vac ban sebebi değil. Çünkü hiçbir şeye etkisi yok başarımların. Tamamen nötr bir durum. 100den fazla oyuna başarım hilesi yaptım. Hala da yapıyorum. Bir çok hesabıma bir çok arkadaşıma da yaptım. Başarım hilesi ban sebebi değil. Vac sadece oyun içi hilelerde ban atar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Büyük ihtimalle. O da kalktı. Oyunuma devam ettim.
hocam başarım hilesi nedir

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ahmet Aydın

nohZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Burak Tepeli
benim hesabı çaldılar çalınan hesaptaa hile açtılar (kanıtlarım var) açmadılar banı seni nasıl açtılar
overwatch tekrar izleniyor hile olmadığın kararına verirlerse açıyorlar bende yazmıştım 2 sinde onlarda tekrar izleyip açtı diğerlerinde yazmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

La hadi ben açtım diyelim arkadaşım nasıl yedi o zaman anlamak mı istemiyorsun yoksa inadına mı yapıyorsun? Gördüğün gibi 421 gün önce ikimizde vac ban yedik saçma sebeplerden dolayı böyle banlar atabiliyorlar youtuber değilsen vac banı da hiçbir şekilde açmıyorlar. Sen hala açmışsın demek ki demeye devam et.
aynı telefon numarası yada mail (mail oluyor mu bilmiyorum) bağlıysa ban yediğin anda aynı telefon numarasından ban yiyorsun diğer hesaplardan da

Fatih24

80+ Bronze
Dostlar benim hesabım çalınmıştı steam desteğe yazdım hesabımı geri verdiler. Hesabı geri aldıktan sonra 1hafta falan geçtikten sonra vac yedim bunu açtırma şansım var mı? Fazla önemli de değil gerçi envanterimi satmıştım ama rankım kötü sayılmazdı keleşdim ban yedim.
VAC ban ise açılması imkansız. çalan kişi hile falan açmış büyük ihtimalle

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Umarım açılmaz o zaman

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ahmet Aydın
Bu kadar hızlı R yapmasaydın keşke :)
Niye r yapayım ki? Atayım yine de hesabı çok istiyorsa. Başarım hilesi yaptığım tüm hesapları hile kullanıp banlattım. Şimdiki hesabımda da aklıma bile gelmedi yapmak. Bu mesajı görünce aklıma geldi. Her söylenene r demek de adet olmuş. Ben ban yemez demiyorum. Denk gelmedim hiç ban yiyenine dedim.

Top Bottom