Vac ban nasıl kaldırılır neyin değişmesi gerekir

VAC ban nasıl kaldırılır neyin değişmesi lazım vac ban cs go da hile açtığım için ban yedim yaklaşık 1 yıl önce hangi bilgisayar parçasını değiştirmem gerekiyor bi kaç yerden anakart değiştirmem gerek diye duydum herhangi bir bilgisayar parçası değiştirmeden yazılımla halledebilir miyiz merak ediyorum olursa çok iyi olur valoranttan sıkılmış durumdayım cs go oynamak istiyorum yaptık bi hata hile açtık. banı yedik kaldırmama yardımcı olabilcek var mı acaba??
Çok iyi olmuş.
VAC ban asla açılmaz.
Sen oynama lütfen sizin gibiler yüzünden ben CS serisini bıraktım.

Başka bir hesaba geçip oynamaya devam edebilirsin ama o hesapta hile yapmayacağın nereden belli?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

80$'a açılıyor knk prime (Steam dolar kuru 2.5₺)

Umarım tekrardan hile açıp milletin oyununu zehir etmezsin.
Yani bu adamlar cs yi 80 dolar mı yapmış? 80 dolarda gevurlara göre az para değil ki ya :D Bu GoW falan yurtdışında kaç dolara çıkış yapıyor aşağı yukarı bilgin var mı? Bir de bu Valve denen paragözler nasıl satıyorlar hala bu oyunu? Steam'in kur muhabbetinden haberim var ancak 80 dolar csgo için pahalı yyaaw :)

Yani bu adamlar cs yi 80 dolar mı yapmış? 80 dolarda gevurlara göre az para değil ki ya :D Bu GoW falan yurtdışında kaç dolara çıkış yapıyor aşağı yukarı bilgin var mı? Bir de bu Valve denen paragözler nasıl satıyorlar hala bu oyunu? Steam'in kur muhabbetinden haberim var ancak 80 dolar csgo için pahalı yyaaw :)
kanka bi 20$ olsa ben alıcağım ya bir de hileyi gömücem (!) şaka şaka ama bi 20$ olsa net alırım

İyi olmuş hile açtıysan hiç üzülmem umarım ip ban yersin

kanka bi 20$ olsa ben alıcağım ya bir de hileyi gömücem (!) şaka şaka ama bi 20$ olsa net alırım
50TL falan olsa dediğin gibi alınır ya. Vakti zamanında ben Steam hesabımı çaldırmıştım. Ayıptır söylemesi kahpelerin oyununa geldim :) Böyle bir küfürler edip soğumuştum hesabı geri almamıştım. Aradan 1 sene sonra aklıma hesap geldi, öyle böyle derken bi şekil bilet yoluyla hesabı geri aldım benim olduğunu kanıtlayarak. Sonra bir baktım ulan VAC var :D Yine bilet attım, "hesap benim üzerimden gitmişti, tarihleri kontrol ederek doğruluğunu ispatlayabilirsiniz" falan filan.... Ulan hırsızların açtığı hileden yiyen VAC'ı kaldırmadılar ya la :D İçimde de nasıl CS kanları kaynıyor var ya :D Böyle bi anım paylaşmak istedim. Bir tuhaf oldu :)

Arkadaş benim yazdığım yoruma cevap verirse yardımcı olabileceğiz sanırım.

50TL falan olsa dediğin gibi alınır ya. Vakti zamanında ben Steam hesabımı çaldırmıştım. Ayıptır söylemesi kahpelerin oyununa geldim :) Böyle bir küfürler edip soğumuştum hesabı geri almamıştım. Aradan 1 sene sonra aklıma hesap geldi, öyle böyle derken bi şekil bilet yoluyla hesabı geri aldım benim olduğunu kanıtlayarak. Sonra bir baktım ulan VAC var :D Yine bilet attım, "hesap benim üzerimden gitmişti, tarihleri kontrol ederek doğruluğunu ispatlayabilirsiniz" falan filan.... Ulan hırsızların açtığı hileden yiyen VAC'ı kaldırmadılar ya la :D İçimde de nasıl CS kanları kaynıyor var ya :D Böyle bi anım paylaşmak istedim. Bir tuhaf oldu :)

Arkadaş benim yazdığım yoruma cevap verirse yardımcı olabileceğiz sanırım.
Olay basit CS:GO'da herhangi bir parçanın kaydı tutulup ban atılmadığı için yeni hesaba girip oynamaya devam ediyorsun işte tekrar hile kullanırsanda annene babana kardeşine teyzene babaannene dayına halana vs. güzelce küfür edip report atıyorlar vac koruması da yoksa hilede valve de güzelinden bir yazı bırakıyor profiline

Afied core 2 duo alıp 2 saat suda beklet ve anakartına lehimle o zaman açılır :D

Geri