Neler Yeni

VAC tarafından bağlantınız kesildi: Güvenli sunucularda oynayamazsınız

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Birden fazla hesaptan cs oynuyorum ve sadece bir tanesi ile rekabetçi girdiğimde bu hatayı veriyor ve naparsam yapayım sunucuya yeniden bağlanamıyorum ve 5 dakika sonra ban yiyorum terketmekten. Oyunu kapa oyun dosyalarını doğrula vesaire gibi şeyler çözümü değil çünkü yapıyorum ve işe yaramıyor. İşin şaşırtıcı kısmı sadece bir hesapta bu saçmalığı yapması ve hesapların hepsi bana ait yani başka birisi girip hesaba hile açmış olma gibi bir durumda yok hepsi temiz hesapların

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Başlatma seçeneklerinde farklı bir kod var mı? 3. Parti programları çalıştırabilmek için bir kod vardı. Sorun bir hesaptaysa Steam klasörü içinde userdatada bulunan hesap bilgilerini silersen düzelir herhalde. Aksi halde steamle iletişime geçmek dışında bir şey çözmez gibi.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
diğer hesaplarımda "-novid -tickrate 128" bu kodlar var fakat bu hatayı verende yok çünkü hesabı yeni aldım ve troll oynadığımdan ayarlarla uğraşmadım default şekilde duruyor yani cross ve sens harici
Mesaj otomatik birleştirildi:

"(failed)csgo_20220129_233700_1_x00FBC568.mdmp" bunun aynısından 7 8 tane gördüm oyun dosyalarının içinde bundan mı kaynaklanıyor acaba?

xthepatates

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Yiğit Arık
diğer hesaplarımda "-novid -tickrate 128" bu kodlar var fakat bu hatayı verende yok çünkü hesabı yeni aldım ve troll oynadığımdan ayarlarla uğraşmadım default şekilde duruyor yani cross ve sens harici
Mesaj otomatik birleştirildi:

"(failed)csgo_20220129_233700_1_x00FBC568.mdmp" bunun aynısından 7 8 tane gördüm oyun dosyalarının içinde bundan mı kaynaklanıyor acaba?
AI ile arattığımda
[
  • "failed_csgo_20220129_233700_1_x00FBC568.mdmp" is a file generated when the game "Counter-Strike: Global Offensive" crashes.
  • The error message "VAC tarafından bağlantınız kesildi: Güvenli sunucularda oynayamazsınız" translates to "Your connection has been terminated by VAC: You cannot play on secure servers."
  • This error message may occur due to various reasons, including the use of cheats or modifications, outdated software or drivers, or network issues.

]

Böyle bir sonuçla karşılatım.

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
AI ile arattığımda
[
  • "failed_csgo_20220129_233700_1_x00FBC568.mdmp" is a file generated when the game "Counter-Strike: Global Offensive" crashes.
  • The error message "VAC tarafından bağlantınız kesildi: Güvenli sunucularda oynayamazsınız" translates to "Your connection has been terminated by VAC: You cannot play on secure servers."
  • This error message may occur due to various reasons, including the use of cheats or modifications, outdated software or drivers, or network issues.

]

Böyle bir sonuçla karşılatım.
ee çözüm?

bedrowski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bedirhan Karataş
Şu aralar herkesin yaşadığı bir hata ama sebebini bilmiyorum. Genelde her 3 maçta bir kere gördüğüm ve 7 gün banla birlikte kafayı yediğim hatadır aynı zamanda.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,623
İsim
oğuzhan ege
Benim bildiğim bu durumda belirli gün yada saat sonra owerwatch banı geliyor diye hatırlıyorum ama sende o sorun yok hala demi?

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Emre Küçük
Benim bildiğim bu durumda belirli gün yada saat sonra owerwatch banı geliyor diye hatırlıyorum ama sende o sorun yok hala demi?
pcye format atmam gerekiyordu sonrasında da doğal olarak çözüldü hata bende.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Birden fazla hesaptan cs oynuyorum ve sadece bir tanesi ile rekabetçi girdiğimde bu hatayı veriyor ve naparsam yapayım sunucuya yeniden bağlanamıyorum ve 5 dakika sonra ban yiyorum terketmekten. Oyunu kapa oyun dosyalarını doğrula vesaire gibi şeyler çözümü değil çünkü yapıyorum ve işe yaramıyor. İşin şaşırtıcı kısmı sadece bir hesapta bu saçmalığı yapması ve hesapların hepsi bana ait yani başka birisi girip hesaba hile açmış olma gibi bir durumda yok hepsi temiz hesapların
Steam'ı tamami ile kapatın sonra yeniden başlatın olmadı hesabınıza yeniden girin

Top Bottom