Neler Yeni

Vade farksız taksitli sistem önerisi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Can
Arkadaşlar nakit param yok, maaşlı çalışıyorum. Şu sistemi alıp kendimi hiç zorlamayabilirim;

Fakat ilk defa sistem alacağım bu yüzden uzun yıllar kullanmak istiyorum. Bu sistemi alıp 1 sene sonra ekran kartını yükseltebilir miyim. Anakart ve işlemci değiştirmem gerekir mi?

Ekran kartı incelemelerini de inceledim baya performanslı fiyatına göre. Fiyatı artar diyen de var düşer diyen de. Kart için sorunlu yazanlar da var çok iyi yazanlar da. Arkadaşlara soruyorum gözünü kapatıp alacaksın bu işler biraz da şans diyor:D

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bence alınabilir. 1 sene sonra ekran kartı değiştirmene gerek yok eğer ki sadece oyun oynuyorsan. Çünkü performansı tatmin eder sistemin. Fakat İntel soket işlemci önerilmiyor yükseltmeye açık olmadığı için. Çünkü İntel sürekli anakart soketi değiştirdiği için anakartı da değiştirmen gerekiyor ve fazla masraf çıkıyor. Önerim AMD tarafına yönelin. Ekran kartı da yeni çıkmış bir ekran kartı, daha tam optimize değil fakat ben performansını çok beğenmiştim, Abdullah Abi incelemesini yaptı. Ryzen 5 7500f ve Rx 7600 bir sistem düşünürseniz de Gençer Gaming sitesinde bitane avantajlı diyebileceğimiz sistem var, atabilirim. Taksit imkanı vardırda vade farkını felan bilmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence alınabilir. 1 sene sonra ekran kartı değiştirmene gerek yok eğer ki sadece oyun oynuyorsan. Çünkü performansı tatmin eder sistemin. Fakat İntel soket işlemci önerilmiyor yükseltmeye açık olmadığı için. Çünkü İntel sürekli anakart soketi değiştirdiği için anakartı da değiştirmen gerekiyor ve fazla masraf çıkıyor. Önerim AMD tarafına yönelin. Ekran kartı da yeni çıkmış bir ekran kartı, daha tam optimize değil fakat ben performansını çok beğenmiştim, Abdullah Abi incelemesini yaptı. Ryzen 5 7500f ve Rx 7600 bir sistem düşünürseniz de Gençer Gaming sitesinde bitane avantajlı diyebileceğimiz sistem var, atabilirim. Taksit imkanı vardırda vade farkını felan bilmiyorum.
Sadece oyun oynayacağım, intelin soket olayını bilmiyordum. En fazla 3 ay vade ile almayı düşünüyorum. Vade farkı ile çıkacağı fiyata bakmak lazım. Sistemi atar mısın

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs

500 gb ssd stoğu bitmiş alınırsa zaten mecbur 1 tb Patriot marka ssdyi özelleştirirsin, ayrıca anakartı da B650M-R yapıp öyle bak fiyatlara. İşlemci soğutucu da gerekicek. Onun içinde 600-1.000 TL arası bi bütçe ayırmanız gerekiyor.

KAYA90543

80+
Sadece oyun oynayacağım, intelin soket olayını bilmiyordum. En fazla 3 ay vade ile almayı düşünüyorum. Vade farkı ile çıkacağı fiyata bakmak lazım. Sistemi atar mısın
Amazon vade farksız 6 ay taksit yapiyor ürünlerinde istersen ordan toplamayı dene. Yada hazır sistemlere göz at.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Can

500 gb ssd stoğu bitmiş alınırsa zaten mecbur 1 tb Patriot marka ssdyi özelleştirirsin, ayrıca anakartı da B650M-R yapıp öyle bak fiyatlara. İşlemci soğutucu da gerekicek. Onun içinde 600-1.000 TL arası bi bütçe ayırmanız gerekiyor.
Bu sistem de kafama yattı yatmadı değil ama

Bu videodaki fark kafa karıştırıcı ne yalan söyleyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon vade farksız 6 ay taksit yapiyor ürünlerinde istersen ordan toplamayı dene. Yada hazır sistemlere göz at.
Çok anlamadığım için parça alıp toplamaya kafam basmıyor. Ancak akşama bi liste yapıp fiyat değerlendirmesi yapabilirim.

Son düzenleme:

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs

Videoyu izleyemiyorum fakat Rx7600'de şuan 1080p'de yüksek-ultra ayarda oynayamayacağınız oyun yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Berat Can
Videoyu izleyemiyorum fakat Rx7600'de şuan 1080p'de yüksek-ultra ayarda oynayamayacağınız oyun yok.
Dediğiniz gibi yaptım fiyat 24711 tl tuttu. 3 taksitle 26873e geliyor. Alırsam ancak böyle alabilirim. Fiyat yine de iyi gibi ne diyorsunuz?

Ekler

• Screenshot_20241222_145225_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20241222_145225_Samsung Notes.jpg
    349.4 KB · Hit: 8

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
Dediğiniz gibi yaptım fiyat 24711 tl tuttu. 3 taksitle 26873e geliyor. Alırsam ancak böyle alabilirim. Fiyat yine de iyi gibi ne diyorsunuz?
Bence gayet güzel hocam. Ram cl değeri biraz yüksekmişte gene de sıkıntı yaşatmaz. İşlemci soğutucu hakkında dediklerimi unutmayın, işlemci soğutucu gerekiyor.

KAYA90543

80+

Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok anlamadığım için parça alıp toplamaya kafam basmıyor. Ancak akşama bi liste yapıp fiyat değerlendirmesi yapabilirim.
Bütçenizi yazıp konu açarsanız yardımcı olurlar.

Top Bottom