Neler Yeni

VakıfBank hesap açma sorunu

En İyi Cevap
1
Bugün banka kartı almak için VakıfBank'a gittim işte kimlik verdim doğruladı vesaire uygulamayı indirdim kod gönderdi falan hesap açtım sonra bana aşağıdan git 250 TL yatır dedi yatırdım geldim geçen gün de arkadaşım hesap açtı ondan 70 TL aldılar kart için ben 250 TL'yi yatırdım uygulamaya girdi bankacı 2 tane 125 liralık hesaptan para çıkışı var dekontu aşağıya bıraktım aynı dekonttan iki tane var sigorta poliçesi tahsilatı falan diyor ne olduğunu anlamadım böyle bir şey istemiyordum bana 2.000 lira limitli kredi kartı verdi ben dedim kartı almasak oluyor mu çünkü gerek yoktur dedim o da hayır zorunlu isterseniz Ocak ayında iptal ettirirsiniz dedi. Öğrenci misin dedi ben de öyle dershaneye gidiyorum dedim bana dershanede öğrenci olduğuna dair belge getir banka kartını öyle vereyim dedi sisteme taratmam lazım o belgeyi dedi hiç mantıklı gelmiyor bana çünkü dershane resmi bir şey değil yani anlamadım yarın gidip iptal ettireceğim her şeyi

Ekler

• Screenshot_2024-12-18-20-26-12-102_com.vakifbank.mobile-edit.jpg
    Screenshot_2024-12-18-20-26-12-102_com.vakifbank.mobile-edit.jpg
    243.9 KB · Hit: 29

DogancanYr

80+ Silver
Uğraşmak istemedim direk gider kartımı da alırım diye düşünmüştüm hocam geçen gün arkadaşım gitti 10 dakikada aldı çıktı
Banka hesabı açarken para isteyeni ilk defa görüyorum ayrıca ek hesap için üzerinde taşınmaz veya maaş olması gerek. Senden prim alamadığı için seni başından savmış.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Ahmet Hakan
1- Kredi kartı zorunlu değil.
2- Sigorta zorunlu değil.

Yarın git (gidebiliyorsan velin ile) CİMER'e şikayet edeceğini söyle. İşlemleri iptal etmezse şikayet et. Dekontları falan sisteme yükle böyle bir talebim olmadan zorunlu kart çıkarıp sigorta yaptılar de.

Son düzenleme:

DogancanYr

80+ Silver
1- Kredi kartı zorunlu değil.
2- Sigorta zorunlu değil.

Yarın git (gidebiliyorsan velin ile) CİMER'e şikayet edeceğini söyle. İşlemleri iptal etmezse şikayet et. Dekontları falan sisteme yükle böyle bir talebim olmadan zorunlu kart çıkarıp sigorta yaptılar de.
Adam banka hesabı açıyor.

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Ahmet Hakan
Adam banka hesabı açıyor.
Banka hesabı açmak için gitmiş. Talebi olmadan sigorta yapıp kredi kartı açmış işte. Yasal olarak bilgilendirip sorması lazım istiyor musun bunları diye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benzer bir olay. Şikayetini şikayetvara da yazabilir konu sahibi.

DogancanYr

80+ Silver
Banka hesabı açmak için gitmiş. Talebi olmadan sigorta yapıp kredi kartı açmış işte. Yasal olarak bilgilendirip sorması lazım istiyor musun bunları diye.

Demek istediğim herhangi bir zamanda açabilir ya ihtiyacı var ya işvereni maaş bankasını değiştirmiş olabilir.
İllahi çocuk değil yapan kişi.

En İyi Cevap
1
1- Kredi kartı zorunlu değil. Kredi kartı açtırırsa komisyon alıyor.
2- Sigorta zorunlu değil muhtemelen oradan da komisyon yiyor.

Yarın yapacağım hocam ücretin iadesini falan isteyeceğim

Demek istediğim herhangi bir zamanda açabilir ya ihtiyacı var ya işvereni maaş bankasını değiştirmiş olabilir.
İllahi çocuk değil yapan kişi.
Geçen hafta 18 oldum hocam

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Ahmet Hakan
Yarın yapacağım hocam ücretin iadesini falan isteyeceğim

Geçen hafta 18 oldum hocam
Dostum bankalarda bir performans sistemi var. Kredi kartı, gereksiz sigortalar gibi tercih edilmeyen hizmetleri müşteriye pazarlamaya çalışıyorlar. 3 ay önce tüm hesaplarımı kapattığım bankadan arayıp teklifleri sıralıyorlar ilgilenmiyorum dediğim halde. Muhtemelen sana imzalatılan evraklarda kredi kartı istiyorum şeklinde dolduruldu form. Bunlar isteğe bağlı çünkü hesap açana kredi kartı ya da sigorta zorunluluğu gibi bir şey duymadım hiç. Şikayetvar kanalıyla benzer bir sorun çözülmüş. Buraya yazdığın gibi oraya yaz. Yarın da velin ile git. Rıza olmadan sigorta ve kart işlemi yapıldığını söyle ve CİMERe şikayet edeceğini söyle. Kartı teslim edeyim de öyle iptal edelim falan diye de başından savarsa oyuna gelme. Kartı almamışsın kartın içeride. Kanıt olarak sunabilirsin CİMER'e

En İyi Cevap
1
Dostum bankalarda bir performans sistemi var. Kredi kartı, gereksiz sigortalar gibi tercih edilmeyen hizmetleri müşteriye pazarlamaya çalışıyorlar. 3 ay önce tüm hesaplarımı kapattığım bankadan arayıp teklifleri sıralıyorlar ilgilenmiyorum dediğim halde. Muhtemelen sana imzalatılan evraklarda kredi kartı istiyorum şeklinde dolduruldu form. Bunlar isteğe bağlı çünkü hesap açana kredi kartı ya da sigorta zorunluluğu gibi bir şey duymadım hiç. Şikayetvar kanalıyla benzer bir sorun çözülmüş. Buraya yazdığın gibi oraya yaz. Yarın da velin ile git. Rıza olmadan sigorta ve kart işlemi yapıldığını söyle ve CİMERe şikayet edeceğini söyle. Kartı teslim edeyim de öyle iptal edelim falan diye de başından savarsa oyuna gelme. Kartı almamışsın kartın içeride. Kanıt olarak sunabilirsin CİMER'e
Yarın yapacağım hocam ücretin iadesini de talep edeceğim illaki açtığım şubeye mi gitmeliyim herhangi bir şube de olur mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,044,700
Üyeler
165,717
Son üye
WyvernQ