Neler Yeni

Vakit Geldi Yarın YKS Giriyoruz

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
İyisiyle kötüsüyle aylardır çalıştım,psikolojimi gerçekten mahveden bir süreç oldu ama en sonunda yeni gün başladığında kendimi tekrar toparladım ve devam ettim.Binlerce saat emek var ortada umarım herkes istediği yeri kazanır.

Sizin süreciniz nasıl geçti biraz da bunu konuşmak için açtım konuyu siz neler yaptınız başınızdan neler geçti?
şu şekil gaza geldim

Son düzenleme:

Can...

80+ Platinum
İyisiyle kötüsüyle aylardır çalıştım,psikolojimi gerçekten mahveden bir süreç oldu ama en sonunda yeni gün başladığında kendimi tekrar toparladım ve devam ettim.Binlerce saat emek var ortada umarım herkes istediği yeri kazanır.

Sizin süreciniz nasıl geçti birazda bunu konuşmak için açtım konuyu siz neler yaptınız başınızdan neler geçti?
ben çalışmaya yeni başladım knk 1 günde yetişir mi yarın sınav :D

şahin doğan

80+ Platinum
Stressiz şekilde sınava girmek ayrı keyif veriyor. Sabah kalkabilirsek gireriz sınava :D
Herkese başarılar. Umarım istediğiniz yerler gelir.

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,951
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
ben 3 gündür çalışıyorum bakalım ne olacak.

şahin doğan

80+ Platinum

Can...

80+ Platinum

Sizin süreciniz nasıl geçti biraz da bunu konuşmak için açtım konuyu siz neler yaptınız başınızdan neler geçti?
ben kayıt yaptım da baktım sonra boş iş bir üni daha okusam neye yarar dedim vazgeçtim :D 2 ay önce bıraktım çalışmayı belki zevke girerim

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum, umarım iyi geçer ve istediğiniz sonuçları elde edersiniz. Ne kadar imkansız olsa da stres yapmamaya çalışın, hiçbir şey hayatınızdan önemli değil.

NespaY

80+ Silver

Yatmadan önce çalışırım ya bir şey olmaz herhalde.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Benim hedefim YKS 2024'e kaldı hepinize başarılar diliyorum.

Top Bottom