VAKUMLU LAPTOP SOĞUTUCU İŞE YARARMI

Ben vakumlu kullandım lakin bir faydasını göremedim. Hatta daha da ısınabiliyor. Neden dersen vakum gücü(en yüksek ayarda) fanın hava üfleme hızına yetişemiyor. Buda fanın önünü tıkamış olduğu için daha da ısınma yapabiliyor. Vakumun çıkardığı seste cabası. Bu benim deneyimimdi. Herkeste böyledir demiyorum. İşe yarayan arkadaşlar varsa onlarda bilgi versinler. Tercih senin.
hangi laptopu kullanıyordun bide kaç tane hava çıkışı vardı videoda izlediğim arkadaş monster kullanıyordu vakum baya etkiliydi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

videodan anladığım kadarıyla her laptopta işe yaramıyor yani

Vakum fana zarar verebilir, fanı daha yüksek devirde döndürür.

bu sıcaklık değerleri normalse almayı d
Vakum fana zarar verebilir, fanı daha yüksek devirde döndürür.
bu sıcaklık değerleri laptopa göre normalse almayı düşünmüyorum ama fazla diyorsanız çözmem lazım herşeyi denedim bir bu kaldı denemediğim

bu sıcaklık değerleri laptopa göre normalse almayı düşünmüyorum ama fazla diyorsanız çözmem lazım herşeyi denedim bir bu kaldı denemediğim
Normaldir, intel işlemciler laptop'larda sıcak çalışır.

Hocam iyi bir gaming laptop olmadığı süre o değerler çoğu laptopda öyle maalesef 80-85 civarı hep.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,257
Üyeler
185,697
Son üye
Shalltearr
Geri