gneaui 80+ Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 223 Dahası Reaksiyon skoru 65 İsim Ahmet-A Dün, 21:32 #1 Valheimi Steamden oynayacağım. Arkadaşım da PC üzerinden XBOX Store ile oynayacak.aynı oyuna bağlanabilir miyiz?
Valheimi Steamden oynayacağım. Arkadaşım da PC üzerinden XBOX Store ile oynayacak.aynı oyuna bağlanabilir miyiz?
gneaui 80+ Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 223 Dahası Reaksiyon skoru 65 İsim Ahmet-A Dün, 22:02 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 CupOk yazmış: Evet ben oynamıştım Devamı için tıklayın... Sağol Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 22:03 gneaui yazmış: Valheimi Steamden oynayacağım. Arkadaşım da PC üzerinden XBOX Store ile oynayacak.aynı oyuna bağlanabilir miyiz? Devamı için tıklayın... çözüldü işareti nasıl koyuluyordu adhaıgdad
CupOk yazmış: Evet ben oynamıştım Devamı için tıklayın... Sağol Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 22:03 gneaui yazmış: Valheimi Steamden oynayacağım. Arkadaşım da PC üzerinden XBOX Store ile oynayacak.aynı oyuna bağlanabilir miyiz? Devamı için tıklayın... çözüldü işareti nasıl koyuluyordu adhaıgdad