kaos fenasal güzel bence kesin almalısınbeyler selamlar ben hesap alıcaktım ama vazgeçtim ve kendim dizeyim dedim sizce bunlardan hangisini almalıyım ya oparatör arada çekiyorum ama odin nadir sizceve de vandal nasıl asil yağmacı yada ejder imi bekliyim bunu alıyım
iyon opde gayet güzel onu da alabilirsinbeyler selamlar ben hesap alıcaktım ama vazgeçtim ve kendim dizeyim dedim sizce bunlardan hangisini almalıyım ya oparatör arada çekiyorum ama odin nadir sizceve de vandal nasıl asil yağmacı yada ejder imi bekliyim bunu alıyım
ama diğer 3 lü vandal daha tutulmuyormukaos fenasal güzel bence kesin almalısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
iyon opde gayet güzel onu da alabilirsin
Kaos güzel silah yerde bulursam alır oynuyorum. Mağazana yağmacı gelirse kesinlikle almanı öneririm. Param var diyosan Kaos vandalı al yağmacı gelince yağmacı al. Eğer yeterince paran varsa Operatör'üde alabilirsin.beyler selamlar ben hesap alıcaktım ama vazgeçtim ve kendim dizeyim dedim sizce bunlardan hangisini almalıyım ya oparatör arada çekiyorum ama odin nadir sizceve de vandal nasıl asil yağmacı yada ejder imi bekliyim bunu alıyım
peki...Kaos güzel silah yerde bulursam alır oynuyorum. Mağazana yağmacı gelirse kesinlikle almanı öneririm. Param var diyosan Kaos vandalı al yağmacı gelince yağmacı al. Eğer yeterince paran varsa Operatör'üde alabilirsin.
klasgame sanırımpeki en ucuz nereden vp alabilirim güvenilir olacak ama
vatan daha uygunklasgame sanırım
Kaos net alınır çok iyi vandalbeyler selamlar ben hesap alıcaktım ama vazgeçtim ve kendim dizeyim dedim sizce bunlardan hangisini almalıyım ya oparatör arada çekiyorum ama odin nadir sizceve de vandal nasıl asil yağmacı yada ejder imi bekliyim bunu alıyım
beyler bu sezon ne zaman biticek bide savaş bileti alsamkaos u çektim hadi hayırlısı