VALO OYNAYANLAR HELP

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
50000
Arkadaslar merhaba yenı pc topladım ılk defa bi valorant oynıyım dedım daha oncesınde vıdeolar falan seyredıyordum heves etttım mılleetın aimi akıcı bı sekılde gıdıyor benım ayarlarda bı problem mı var bakma sansınız denir 2k monıtor var 27 ınc oynaması hıc zevklı degılmıs adama cevıresıye kadar oluyom :D

Arkadaslar merhaba yenı pc topladım ılk defa bi valorant oynıyım dedım daha oncesınde vıdeolar falan seyredıyordum heves etttım mılleetın aimi akıcı bı sekılde gıdıyor benım ayarlarda bı problem mı var bakma sansınız denir 2k monıtor var 27 ınc oynaması hıc zevklı degılmıs adama cevıresıye kadar oluyom :D
Normal 27 inç monitörlerede valo cs gibi oyunları ekranın boyutundan dolayı oynamayı zorlaştırıyor

Oyunu oynayamaya yeni başlamışsın. Kendine biraz zaman tanı daha iyi olursun.

aim ve 27 olmasına bir şey diyemem 24 olsa daha iyi olur fps oyunları için ama monitörün paneli kaliteli değilse akıcılık olmaz

Monitörün hz ayarını yaptın mı ? Görüntü ayarlarında ekran yenileme hızını yapabildiğin en yüksek yap.

abi 180 hz yaptım da ne bılıyım bı garip duruyor sankı 1 aydır falan oynuyorum ıstedıdıgım o tadı alamadım oyundan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,710
Üyeler
190,793
Son üye
rebelleous
Geri