Öncelikle merhabalar iyi günler. Valorant oyununu sesli sohbet bug'undan dolayı sildim ve indirecekken gerçekten bu oyunu indirmeli miyim diye kendime sordum, ve başka oyun olabileceğini düşünüp size sordum, oyun öneriniz var mı?
Steam PUBGÖncelikle merhabalar iyi günler. Valorant oyununu sesli sohbet bug'undan dolayı sildim ve indirecekken gerçekten bu oyunu indirmeli miyim diye kendime sordum, ve başka oyun olabileceğini düşünüp size sordum, oyun öneriniz var mı?
valo iyi oyun fakat bir süre sonra sıktığı için sıkıntı, valo benzeri fps oyunları diyince aklıma genelde direkt cs2 geliyor, oynamıyorsan cs2 indirebilirsin. onun dışında zula, overwatch 2, apex, team fortress 2 (eski ama hak ettiği değeri görmeyen bir oyun), rainbow six siege ve call of duty geliyor aklıma basit öneriler fakat belki oynamadığın ve seveceğin bir oyun vardır aralarında.Öncelikle merhabalar iyi günler. Valorant oyununu sesli sohbet bug'undan dolayı sildim ve indirecekken gerçekten bu oyunu indirmeli miyim diye kendime sordum, ve başka oyun olabileceğini düşünüp size sordum, oyun öneriniz var mı?
bf1 , the finals ,Öncelikle merhabalar iyi günler. Valorant oyununu sesli sohbet bug'undan dolayı sildim ve indirecekken gerçekten bu oyunu indirmeli miyim diye kendime sordum, ve başka oyun olabileceğini düşünüp size sordum, oyun öneriniz var mı?
Söylediğin oyunlardan cs2'yi biliyorum ama para vermek istemediğimden dolayı ranka ereşemiyorum ve daha çok böyle ranklı oyunları tercih ediyorum. Söylediğiniz diğer oyunlar da böyle mi?valo iyi oyun fakat bir süre sonra sıktığı için sıkıntı, valo benzeri fps oyunları diyince aklıma genelde direkt cs2 geliyor, oynamıyorsan cs2 indirebilirsin. onun dışında zula, overwatch 2, apex, team fortress 2 (eski ama hak ettiği değeri görmeyen bir oyun), rainbow six siege ve call of duty geliyor aklıma basit öneriler fakat belki oynamadığın ve seveceğin bir oyun vardır aralarında.
Bu oyunlarda rank sistemi var mıdır? Cs2 için para gerekiyor ondan dolayı tercih etmiyorum.R6, CS2, COD
Oyunlarda rank sistemi var mıdır? Yoksa hiç bakmayacağım.bf1 , the finals ,
Oyunlarda rank sistemi yoksa direkt eleyeceğim bu oyunları.Apex,Warzone,Star wars bf2,
Galiba bir süre cs2 oynayacağım ama rank sistemi olan bir oyun arıyor olacağım teşekkürler.valo iyi oyun fakat bir süre sonra sıktığı için sıkıntı, valo benzeri fps oyunları diyince aklıma genelde direkt cs2 geliyor, oynamıyorsan cs2 indirebilirsin. onun dışında zula, overwatch 2, apex, team fortress 2 (eski ama hak ettiği değeri görmeyen bir oyun), rainbow six siege ve call of duty geliyor aklıma basit öneriler fakat belki oynamadığın ve seveceğin bir oyun vardır aralarında.
benim yazdığım oyunların hepsinde ranked modu olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam, valonun grafiklerini seviyor musun yoksa csnin grafikleri daha cok mu hosuna gidiyor ona göre de bir yol çizebilirizSöylediğin oyunlardan cs2'yi biliyorum ama para vermek istemediğimden dolayı ranka ereşemiyorum ve daha çok böyle ranklı oyunları tercih ediyorum. Söylediğiniz diğer oyunlar da böyle mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu oyunlarda rank sistemi var mıdır? Cs2 için para gerekiyor ondan dolayı tercih etmiyorum.
Oyunlarda rank sistemi var mıdır? Yoksa hiç bakmayacağım.
Oyunlarda rank sistemi yoksa direkt eleyeceğim bu oyunları.
Cs2nin grafikleri bana abartı böyle silahlı oyunlar için abartı bence.benim yazdığım oyunların hepsinde ranked modu olması gerekiyor yanlış hatırlamıyorsam, valonun grafiklerini seviyor musun yoksa csnin grafikleri daha cok mu hosuna gidiyor ona göre de bir yol çizebiliriz
valo ve cs oyuncusuna yavaş gelir o oyun o yüzden pubgmSteam PUBG
PUBG mobile çocuk oyunu sarmazvalo ve cs oyuncusuna yavaş gelir o oyun o yüzden pubgm