Şoyle anlatayım arkadaşlarla internet kafeye gittigimde 144hz monitor ile vuruyorum ilginç şekilde ama evde monitorun 60hz olmasindan mı kalitesiz olmasından mı bilmiyorum adam ekrana geliyo ama ben çok geç görüp çok geç tepki veriyorum belki benim dikkat daginikligim buda yetmez gibi mermide düzgün gitmiyo aimlabs de çalışsam faydası olurmu silver elo bu arada
Şoyle anlatayım arkadaşlarla internet kafeye gittigimde 144hz monitor ile vuruyorum ilginç şekilde ama evde monitorun 60hz olmasindan mı kalitesiz olmasından mı bilmiyorum adam ekrana geliyo ama ben çok geç görüp çok geç tepki veriyorum belki benim dikkat daginikligim buda yetmez gibi mermide düzgün gitmiyo aimlabs de çalışsam faydası olurmu silver elo bu arada
İlk öncelikle kardeşim
- Optiği iyi olan bir mouse kullanmalısın
- 60 hertz ile gelişemezsin usta benden söylemesi
- eğilerek sıkma
- En önemlisi taramamalısın, tek tek
kendini geliştirmeyle alakalı bişe bu. aimlabsın bi işe yaradığını çok düşünmüyorum onun yerine valoda var mı bilmiyorum ama ölüm maçında çalışabilirsin. 60hz monitörle de oynanır. benim arkadaşım cs2 faceitde 30fps 500x500 minik pencereyle her el rahat 20 üstü vuruyordu. Espor maçları ve profesyonel oyuncuların yayınlarını,videolarını izliyerek nasıl oynadıklarını analiz edebilirsin. sana en kolay hangi karakter geliyorsa onu oyna sadece
kendini geliştirmeyle alakalı bişe bu. aimlabsın bi işe yaradığını çok düşünmüyorum onun yerine valoda var mı bilmiyorum ama ölüm maçında çalışabilirsin. 60hz monitörle de oynanır. benim arkadaşım cs2 faceitde 30fps 500x500 minik pencereyle her el rahat 20 üstü vuruyordu. Espor maçları ve profesyonel oyuncuların yayınlarını,videolarını izliyerek nasıl oynadıklarını analiz edebilirsin. sana en kolay hangi karakter geliyorsa onu oyna sadece
Monitörün etkisi var ama silver eloda 60hz ile 10 vurup 144hz ile 40 vuramazsin. Monitörden önce en önemlisi kaliteli bir mouse kullanman. Daha sonra oyun bilgini geliştirmelisin. Ben 60hz monitör ile oyuna yücelik eklenmeden Dia3 gördüm. Yani şimdinin yücelik 2 3 gibi bir şey. Monitorle ilgili çok bir şey yok yani
Monitör buldum bitane ips 165hz bir sure sonra param birikir alırım mouse konusundada mantıklı internet kafedekiyle benimki arasındaki fark olduğunu az çok hissetim önerebilceğiniz bi mouse varmı çok pahalı olmayan
60hz 70 fps ile immoya çıkmıştım. Her gün 4 5 maç Dm at yeter kral elin oturur bir yerden sonra. Tabi bütçe varsa monitörü değiştir. Aimlab falan hikaye