Neler Yeni

Valoda gelişemiyorum

muho93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed
Şoyle anlatayım arkadaşlarla internet kafeye gittigimde 144hz monitor ile vuruyorum ilginç şekilde ama evde monitorun 60hz olmasindan mı kalitesiz olmasından mı bilmiyorum adam ekrana geliyo ama ben çok geç görüp çok geç tepki veriyorum belki benim dikkat daginikligim buda yetmez gibi mermide düzgün gitmiyo aimlabs de çalışsam faydası olurmu silver elo bu arada

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
ali poyraz
Şoyle anlatayım arkadaşlarla internet kafeye gittigimde 144hz monitor ile vuruyorum ilginç şekilde ama evde monitorun 60hz olmasindan mı kalitesiz olmasından mı bilmiyorum adam ekrana geliyo ama ben çok geç görüp çok geç tepki veriyorum belki benim dikkat daginikligim buda yetmez gibi mermide düzgün gitmiyo aimlabs de çalışsam faydası olurmu silver elo bu arada
odanda tekmisin veya odanda başka bir aile üyesi yaşıyormu

swimt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
mete soysal
aimlabs in bir faydası olabilir ve monitöründe vuramamandaki faydası büyük

Semih.08

80+
60 hzde nereye kadar gelişebilirsin ki zaten. En az 144hz monitör aldıktan sonra gelişmeye uğraş bence

swimt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
mete soysal
180 almaya çalışırsa daha güzel olur tabi dediğinizde doğru
60 hzde nereye kadar gelişebilirsin ki zaten. En az 144hz monitör aldıktan sonra gelişmeye uğraş bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sezer Garip
İlk öncelikle kardeşim
- Optiği iyi olan bir mouse kullanmalısın
- 60 hertz ile gelişemezsin usta benden söylemesi
- eğilerek sıkma
- En önemlisi taramamalısın, tek tek

ekipman etkenlerden biri. en önemlisi odak

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
berat kaan
kendini geliştirmeyle alakalı bişe bu. aimlabsın bi işe yaradığını çok düşünmüyorum onun yerine valoda var mı bilmiyorum ama ölüm maçında çalışabilirsin. 60hz monitörle de oynanır. benim arkadaşım cs2 faceitde 30fps 500x500 minik pencereyle her el rahat 20 üstü vuruyordu. Espor maçları ve profesyonel oyuncuların yayınlarını,videolarını izliyerek nasıl oynadıklarını analiz edebilirsin. sana en kolay hangi karakter geliyorsa onu oyna sadece
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendini geliştirmeyle alakalı bişe bu. aimlabsın bi işe yaradığını çok düşünmüyorum onun yerine valoda var mı bilmiyorum ama ölüm maçında çalışabilirsin. 60hz monitörle de oynanır. benim arkadaşım cs2 faceitde 30fps 500x500 minik pencereyle her el rahat 20 üstü vuruyordu. Espor maçları ve profesyonel oyuncuların yayınlarını,videolarını izliyerek nasıl oynadıklarını analiz edebilirsin. sana en kolay hangi karakter geliyorsa onu oyna sadece
ama tabi güzel bi 180hz monitör alırsan ve eline uygun bir mouse tercih edersen daha rahat gelişebilirsin mümkünse eğer

veneficus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Dušan Tadić
eline uygun mouse çok önemli ben eski mousem ile 40 vuruyordum şimdi max 20

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,124
İsim
Ali Mert Okuducu
Monitörün etkisi var ama silver eloda 60hz ile 10 vurup 144hz ile 40 vuramazsin. Monitörden önce en önemlisi kaliteli bir mouse kullanman. Daha sonra oyun bilgini geliştirmelisin. Ben 60hz monitör ile oyuna yücelik eklenmeden Dia3 gördüm. Yani şimdinin yücelik 2 3 gibi bir şey. Monitorle ilgili çok bir şey yok yani

muho93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed
Monitör buldum bitane ips 165hz bir sure sonra param birikir alırım mouse konusundada mantıklı internet kafedekiyle benimki arasındaki fark olduğunu az çok hissetim önerebilceğiniz bi mouse varmı çok pahalı olmayan

ahmetkvrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Ahmet Kıvrak
60hz 70 fps ile immoya çıkmıştım. Her gün 4 5 maç Dm at yeter kral elin oturur bir yerden sonra. Tabi bütçe varsa monitörü değiştir. Aimlab falan hikaye

Top Bottom