Neler Yeni

Valoda gelişemiyorum

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Onur
60hz 70 fps ile immoya çıkmıştım. Her gün 4 5 maç Dm at yeter kral elin oturur bir yerden sonra. Tabi bütçe varsa monitörü değiştir. Aimlab falan hikaye
Evet 60 hz miş mousemuş sandığınız kadar önemi yok. 144 hz monitörler yokken de e spor seviyesinde cs oynayan adamlar vardı. 144z hz monitör yokken de tüm ilçede namı bilinen internet kafe abileri vardı. Önce 60 hz de belirli bir seviyeye gelin sonra ekipmana bakın. Boşuna masraf etme şimdiden. Herkesin fps oyunlarına yeteneği olacak diye bir şey de yok. Ben de beceremem fps oyunları mesela en kral ekipmanı ver gene bi cacık olmaz benden.
Yetenek varsa tüplü monitörde de belirli düzeye kadar oynarsın önce bol pratikle kendini geliştireceksin yeteneğin nereye kadar el veriyorsa gideceksin. Sonra ekipman yükseltmeyi düşün.

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,652
İsim
Volkan

Beratkn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
berat kaan
Monitör buldum bitane ips 165hz bir sure sonra param birikir alırım mouse konusundada mantıklı internet kafedekiyle benimki arasındaki fark olduğunu az çok hissetim önerebilceğiniz bi mouse varmı çok pahalı olmayan
Monitörü 24" tercih et. Monitör ve mouse değiştirince iyi oynamaya başlamicaksın sadece daha rahat ediceksin bilgin olsun. Mouse un rahatsa eline uygunsa değiştirmene gerek yok 1000hz değer verebilsin yeterli. Sensini kendine göre iyi ayarla ve bidaha değiştirmemeye çalış en ufak değişimde kötü oynamaya başlayabilirsin. Olay deneyimden geçer defalarca oyunu oynaya oynaya öğrenirsin

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Alperen Çelebi
Hocam ben rekabetçi oyunlarda ekipmanın çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Ben her zaman yüksek hassasiyet ile başlardım alışınca düşürürdum

Yoach

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
yunuseren
immo 2 rank aimlab falan yalan düzgün spary atana kadar spar kullanma kafa vurma yüzdeni ve refleksi geliştirmen lazım en iyi poligon da zor moda alıp en az 20 vurman lazım ve bunu 1-2 seferlik değil standart olarak gelişmen gerekiyor bu hem kendi çapında ben cros dan mı yoksa rakip oyuncunun kafasındanmı vuruyorum onu anlamanı sağlar mouse kontrolünü artırır refleksin iyileşir zaten bunlar oldumu çok hızlı bir şekil aimin elmas dengi olur ama valorantta en önemlisi game sens yani oyun bilgisi bak şu sıra e spor maçları var hepsini izlemeye bak adamlar hangi maplarde nerelerde duruyor nasıl bir oyun kurgusu yapıyolar izle öğren uygulamaya çalış her map de farklı trickler öğrendiğini farkedeceksin karakter seçimi için direkt olarak takımda sona ne kalırsa onu al oynamak etmek istemiyorum deme her karakterde kendini geliştimen lazım şu an seçme lüksün yok rankından dolayı biraz rank yükselince zaten hemen hemen her maç konuşarak seçiyorsun kendini boostlatma kendi gelişimini etkilersin yan hesabın varsa daha düşük rank girme asla oyun aklını ve aimini bozar rahat oynamak ekipman olarak da 60 hz olmaz asla en az 144 hz alman gerekiyor en az 144 razer veya logitech alacağın ortalama bir mouse bu aşamada seni çok rahat ileri taşır klavye olarak yine aynı şekil marka ortalama bir klavye alman gerek kulaklık olarak ortalama altı bir kulaklık bile iş görürü ben fuxi h3 kullanıyorum şu an rahat olduğu için daha bir sürü trick var ama bu dediklerim olursa çok hızlı dia-yüce arasına çıkarsın

muho93

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed
Cs valo gibi degil ikisinide oynuyorum valoda 3kat daha fazla saatim var ama csde çok daha iyi vuruyorum sanıyorum gamesense çok eksik bende valo ozellikle ability vs. Yardım için sagolun eksiklerimi kapatmaya calisip dediklerinizi yapcam

Top Bottom