Neler Yeni

Valoran hesabımı satmak istiyorum?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,652
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Kaan
valorant kitlesi cs ye gelmesin ya oyunun agirbasli tok oyuncu kitlesi toxic velet doluyor gun gectikce
millet zaten valorantı toxiclerden falan sıkıldığı veya çocuklardan sıkıldığı için csye geçiyor kanka ben bayağıdır cs oynuyorum maçıma bir tane küçük yaşlı biri gelmedi sanırım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
millet zaten valorantı toxiclerden falan sıkıldığı veya çocuklardan sıkıldığı için csye geçiyor kanka ben bayağıdır cs oynuyorum maçıma bir tane küçük yaşlı biri gelmedi sanırım
sormayın valla hocam ne kadar ********** varsa valoda toplanmış yok böyle bi şey

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
Bende bunu satıyorum hocam. Bi tane BP ve kış harikası phantom var. Tabancalarda hepsinde birden fazla skin var karakter ve eski bplerden gelen. Tüm karakterler açık 200+ level. Öten korna sprey var takılı zaten. Gümüş elo
Alıntıyı görüntüle
hocam herkes kendi konusunu açarsa sevinirim

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,366
İsim
Kaan
sormayın valla hocam ne kadar ********** varsa valoda toplanmış yok böyle bi şey
cs marketi az ucuz olsa birde tr serveri gelse iyi olucak ama market sorunu valorantta da var bir skin ile oynayacağız diye kaç ay bekliyoruz

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
cs marketi az ucuz olsa birde tr serveri gelse iyi olucak ama market sorunu valorantta da var bir skin ile oynayacağız diye kaç ay bekliyoruz
ben tr serverinde oynamıyorum orası ayrı bi kafa zatende yurtdışı sunucularında ki adamlarda *****, oyuna çocuk mu geldi e daters mı geldi öyle bi şey oldu diğer adamın zoruna gitti maçı trolledi alt f4 çektim 1 hafta ben verdiler ***** ***** şey yapıyorlar :DD

jımalya

80+ Bronze

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,514
İsim
Olcay akbulut
klasik valorant oyuncusu iste kotu oynayip herkese hile diyorsundur sen :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gune silersin zaten beceremezsin